Grillet laks er en helt fantastisk spise - og især, når det foregår om sommeren udendørs. Grill laksen på skindsiden, så beskytter du det dejlige laksekød, både fra at blive brændt - og samtidig er skindet med til at holde sammen på laksekødet. Her serverer vi den grillede laks med en marinade af friskpresset citronsaft og honning, som begge komplementerer laksens fedme rigtig godt.
Prøv denne skønne sommersalat til den grillede laks.
Laksenskindet kan blive brændt, og så må det kasseres. Men det beskytter og holder sammen på kødet, derfor er det en god ide at lade det blive siddende på laksen under tilberedningen.
6091 kJ / 1456 kcal
866 kJ / 207 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0 g |
Protein: | 33,4 % | 17 g |
Kulhydrat: | 9,9 % | 5 g |
Fedt: | 56,7 % | 13,3 g |