Grillet laks
30 min
•
&format=webp)
Grillet laks er en helt fantastisk spise - og især, når det foregår om sommeren udendørs. Grill laksen på skindsiden, så beskytter du det dejlige laksekød, både fra at blive brændt - og samtidig er skindet med til at holde sammen på laksekødet. Her serverer vi den grillede laks med en marinade af friskpresset citronsaft og honning, som begge komplementerer laksens fedme rigtig godt.
Ingredienser
Grillet laks
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
---|---|
2 spsk
Flydende honning
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
4
Laksefileter a 150 g (ca. 600 g)
|
Sådan gør du
Grillet laks
Laksenskindet kan blive brændt, og så må det kasseres. Men det beskytter og holder sammen på kødet, derfor er det en god ide at lade det blive siddende på laksen under tilberedningen.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6852 kJ / 1638 kcal
Næringsindhold pr. 100g
975 kJ / 233 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | |
Protein: | 30,1 % | 17,3 g |
Kulhydrat: | 10 % | 5,7 g |
Fedt: | 59,9 % | 15,8 g |
