Sommersalat med jordbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(163 vurderinger)

30 min

En skøn og farverig sommersalat med jordbær, rucola, salatost og andre lækre sager.

Ingredienser

Tilbehør til 8

Antal portioner

  • 100 g skyllet rucolasalat
  • 100 g skyllede babyspinatblade
  • 200 g friske, bælgede ærter
  • 400 g røde og gule cherrytomater i halve
  • 250 g jordbær i halve
  • 5 forårsløg i skiver (ca. 100 g)

Dressing

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk hvid balsamicoeddike
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk sennep
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg salat, spinat, ærter og de øvrige ingredienser lagvis i et stort fad. Fordel salatosten på toppen.

Dressing

Pisk olie, eddike og de øvrige ingredienser sammen og smag til. Fordel dressingen over salaten og server.

Tip

Du kan også lave dressingen i en melryster.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,2 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: