Salaten kan også laves med nye kartofler i stedet for perlespelt.
Jordbærdressingen smager forrygende - lav en stor portion og anvend den til en anden salat i morgen.
12044 kJ / 2879 kcal
661 kJ / 158 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,2 g |
Protein: | 14,9 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 61,1 % | 23,8 g |
Fedt: | 24 % | 4,3 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
25 g
Soltørrede tomater i tynde strimler
|
|
---|---|
3 spsk
Kogende vand
|
|
50 g
Skyllede jordbær
|
|
2 tsk
Mørk balsamicoeddike
|
|
½ tsk
Rørsukker
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
6
Pillede rødløg i halve (ca. 400 g)
|
|
---|---|
250 g
Rensede grønne asparges
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
75 g
Hovedsalat revet i grove stykker (ca. g)
|
|
---|---|
350 g
Kogt perlespelt (af ca. 160 g rå kerner) - eller andre kerner
|
|
200 g
Jordbær i tykke skiver
|
|
200 g
Salatost i tern
|
200 g
Groft brød
|
---|