Når de danske jordbær rammer os - så er det skønt med jordbærsalat og her er endnu en af slagsen.
Salaten kan også laves med nye kartofler i stedet for perlespelt.
Jordbærdressingen smager forrygende - lav en stor portion og anvend den til en anden salat i morgen.
12141 kJ / 2902 kcal
666 kJ / 159 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,1 g |
Protein: | 14,8 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 61 % | 23,9 g |
Fedt: | 24,2 % | 4,4 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
Soltørrede tomater i tynde strimler
|
25 g |
---|---|
Kogende vand
|
3 spsk |
Skyllede jordbær
|
50 g |
Mørk balsamicoeddike
|
2 tsk |
Rørsukker
|
½ tsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
Pillede rødløg i halve (ca. 400 g)
|
6 |
---|---|
Rensede grønne asparges
|
250 g |
Olivenolie
|
1 spsk |
Hovedsalat revet i grove stykker (ca. g)
|
75 g |
---|---|
Kogt perlespelt (af ca. 160 g rå kerner) - eller andre kerner
|
350 g |
Jordbær i tykke skiver
|
200 g |
200 g |
Groft brød
|
200 g |
---|