Hjemmelavet kyllingekebab - med jordbærsalat
30 min
•
Sommer, sol, jordbær og grill - en skøn kombination, som lægger op til at nyde.
Ingredienser
Kebab
400 g
Renset kyllingefilet
|
|
---|---|
1½ spsk
Rapsolie
|
|
1½ tsk
Stødt spidskommen
|
|
¾ tsk
Røget paprika
|
|
½ tsk
Friskkværnet peber
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
¼ tsk
Stødt ingefær
|
|
4
Bambusspyd - ca. 20 cm lange
|
Hvidløgsdressing
3 dl
Græsk yoghurt
|
|
---|---|
1
Stort hakket fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Jordbærsalat
225 g
Jordbær i kvarte
|
|
---|---|
1
Agurk i små tern (ca. 300 g)
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 50 g)
|
|
4 spsk
Hakkede mynteblade
|
|
1½ spsk
Akaciehonning
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
Pynt
Halve jordbær og mynteblade
|
---|
Tilbehør
300 g
Ristede fuldkornspitabrød
|
---|
Sådan gør du
Kebab
Hvidløgsdressing
Jordbærsalat
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7876 kJ / 1882 kcal
Næringsindhold pr. 100g
469 kJ / 112 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 27,6 % | 7,6 g |
Kulhydrat: | 41,9 % | 11,6 g |
Fedt: | 30,5 % | 3,9 g |