Rullekebab

Rullekebab

30 min Hovedret

Har du smagt en rullekebab på en shawarma bar, kunne du måske tænke dig selv at lave hjemmelavet kebab. En rullekebab består af et tyndt rundt brød, som man bruger til at pakke det lækre fyld med kebab ind i. Typisk en yoghurtdressing, grøntsager og spicy kød (kylling eller som her oksekebab) eller falafler. Kebab'en er krydret med nogle af de skønne smage, vi kender fra Mellemøsten - hvidløg, chili, spidskommen og mynte. Rullekebab er en herlig spise for hele familien.

Mere inspiration

Er du til mere mad med inspiration fra Mellemøsten, så er der et godt bud her.

Velbekomme!
Tips

Grillning af brødene kan evt. udelades. I stedet for selv at støde krydderierene i en morter, kan du bruge samme mængde stødte krydderier på din kebab.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11067 kJ / 2645 kcal

Næringsindhold pr. 100g

558 kJ / 133 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 25,9 % 8,5 g
Kulhydrat: 41,2 % 13,5 g
Fedt: 32,9 % 5 g
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Ingredienser