Rullekebab

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(41 vurderinger)

30 min

Dejlig fingermad med inspiration fra Tyrkiet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

  • 2 tsk olivenolie
  • 400 g wokstrimler af okseklump
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 6 arabiske fladbrød
  • 1 liter fintstrimlet icebergsalat
  • 250 g cherrytomater i kvarte
  • 1 grøn squash i lange tynde strimler

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Mos osten let med en gaffel og vend ost, kvark, hvidløg, soltørrede tomater, salt og peber sammen.

Lad olien blive varm i en pande. Steg halvdelen af wokstrimlerne ved kraftig varme i ca. 2 min. - rør af og til. Tag kødet op og hold det varmt. Steg resten af kødet i endnu 1 tsk olie. Drys alt kødet med salt og peber.

Grill brødene øverst i ovnen, så de bliver bløde.

Smør de 6 fladbrød med dressing og fordel salat, tomater, squash og det stegte kød på brødene. Buk et lille stykke af brødet op som bund og rul brødet tæt om fyldet. Kom et stykke smørrebrødspapir om den nederste halvdel af rullekebaben - så man kan "gnave" af den. Spis med det samme.

Grill

Ca. 10 sek.

Tip

Grilning af brødene kan evt. udelades.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag