12-14 min. ved 275° - traditionel ovn.
Du kan erstatte oksekød med lam eller kylling.
Du kan variere din krydderiblanding efter smag. Brug fx ras el hanout.
16303 kJ / 3897 kcal
717 kJ / 171 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 20,6 % | 8,7 g |
Kulhydrat: | 41,4 % | 17,5 g |
Fedt: | 38 % | 7,4 g |
Har du mod på at kaste dig ud i en surdejspizza?
20 g
Gær
|
|
---|---|
3 dl
Vand - lillefingervarmt
|
|
400 g
Pizzamel, fx tipo 00
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
2 tsk
Hel spidskommen
|
|
---|---|
300 g
Strimler af okseklump
|
|
1 tsk
Paprika
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Friskkværnet sort peber
|
|
2 tsk
Olivenolie
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1 spsk
Sambal oelek
|
2 dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
2
Knuste fed hvidløg
|
|
1 tsk
Tørret oregano
|
|
½ tsk
Groft salt
|
200 g
Pizza sauce
|
|
---|---|
200 g
Revet mozzarellaost
|
|
1
Hjertesalat i strimler
|
|
1
Lille rødløg i tynde både
|
|
2
Tomater i skiver
|
|
½
Agurk i skiver
|