Kebab er et persisk ord som betyder grill eller grillet kød. Som oftest anvendes der lam eller okse til en kebab, men det er også muligt som her, at bruge kylling. Den eksotiske spise har vundet så meget indpas i Danmark, at det efterhånden er blevet en del af vores hverdagskost. Og det er nok efterhånden de færreste, der kan sige sig fri for at have hentet en kebab i ny og næ. Her får du opskriften på en hjemmelavet kyllingekebab, både sprød og blød og med en dejlig smag af spidskommen.
Har du lyst til noget i samme stil - men med lam, så er der en opskrift her.
I stedet for kylling kan du anvende lammekød, fx lammekølle. Du kan spice kyllingekødet op med sambal oelek eller anden chili.
9790 kJ / 2340 kcal
496 kJ / 119 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 29,3 % | 8,6 g |
Kulhydrat: | 46,2 % | 13,5 g |
Fedt: | 24,5 % | 3,3 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.