Kyllingekebab

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(22 vurderinger)

45 min

Lækker kebab, med inspiration fra tyrkiet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Hvidløgsdressing

  • ¾ tsk hele spidskommen
  • 4 kyllingefileter (ca. 550 g)
  • 10 g smør eller andet fedtstof
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 6 hvedetortillaer, ca. 25 cm i diameter
  • 300 g fintsnittet rødkål
  • 150 g syltede agurker i skiver
  • 1 rødløg i halve skiver (ca. 75 g)
  • 1½ liter strimlet icebergsalat

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hvidløgsdressing

Vend fraiche sammen med hvidløg, salt og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min.

Knus de hele spidskommen - evt. i en morter. Skær grove sener og hinder af kyllingefileterne. Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun kyllingefileterne ca. ½ min. på hver side. Drys med spidskommen og steg videre ved svag varme i ca. 10 min. - vend kødet af og til. Drys kødet med salt og peber. Tag kyllingefileterne op og lad dem hvile tildækket i ca. 10 min. Riv kødet i mindre stykker med 2 gafler.

Varm de bløde tortillas efter anvisningen på emballagen. Bland rødkål, agurk og løg i en skål.

Fordel rødkålsblanding, salat, kylling og hvidløgsdressing i de 6 lune tortillas. Rul dem stramt sammen, evt. i et stykke bagepapir. Server straks.

Tip

I stedet for kylling kan man anvende lammekød, fx lammekølle.

Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,7 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag