Cognac kan erstattes af pernod eller whisky. Sukkerlage til limesuppe, kan koges dagen før. Alle ingredienserne - undtagen bananer - kan klargøres dagen før og opbevares på køl i fryseposer.
17926 kJ / 4284 kcal
548 kJ / 131 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 3,2 % | 1 g |
Kulhydrat: | 67,2 % | 21,7 g |
Fedt: | 28 % | 4,1 g |
Alkohol: | 1,6 % |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
4 dl
Vand
|
|
---|---|
350 g
Sukker (ca. 4 dl)
|
¼ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
2 spsk
Cognac
|
|
2 spsk
Flormelis
|
1 spsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
---|---|
1½ dl
Friskpresset limesaft
|
|
1
Galiamelon i små tern
|
|
250 g
Halve blå stenfri vindruer
|
|
300 g
Jordbær i kvarte
|
|
4
Bananer i skiver
|
|
1 dl
Hakkede citronmelisseblade (1 stor potte)
|
450 g
Vaniljeflødeis
|
---|
Citronmelisseblade
|
---|