Cognac kan erstattes af pernod eller whisky. Sukkerlage til limesuppe, kan koges dagen før. Alle ingredienserne - undtagen bananer - kan klargøres dagen før og opbevares på køl i fryseposer.
18194 kJ / 4348 kcal
556 kJ / 133 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 3,2 % | 1,1 g |
Kulhydrat: | 66,7 % | 21,8 g |
Fedt: | 28,5 % | 4,3 g |
Alkohol: | 1,6 % |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
Vand
|
4 dl |
---|---|
Sukker (ca. 4 dl)
|
350 g |
¼ liter | |
Cognac
|
2 spsk |
Flormelis
|
2 spsk |
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
1 spsk |
---|---|
Friskpresset limesaft
|
1½ dl |
Galiamelon i små tern
|
1 |
Halve blå vindruer uden sten
|
250 g |
Jordbær i kvarte
|
300 g |
Bananer i skiver
|
4 |
Hakkede friske citronmelisseblade (1 stor potte)
|
1 dl |
Vaniljeflødeis
|
450 g |
---|
Friske citronmelisseblade
|
---|