I stedet for friske tomater kan du anvende 2 dåser hakkede tomater (a ca. 400 g). Smag suppen til med ½ tsk sukker og ½ tsk groft salt ekstra.
Tomatsuppen kan fryses.
5443 kJ / 1301 kcal
260 kJ / 62 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 18,3 % | 2,8 g |
Kulhydrat: | 56,6 % | 8,7 g |
Fedt: | 25,1 % | 1,8 g |
Prøv også vores kolde limsuppe med cognacflødeskum
10
Store tomater
|
|
---|---|
Kogende vand
|
|
1 dl
Vand
|
|
1 spsk
Koncentreret grøntsagsfond
|
|
1
Stort finthakket rødløg (ca. 100 g)
|
|
1 dåse
Koncentreret tomatpuré
|
|
1 tsk
Mørk balsamicoeddike
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2
Finthakkede røde peberfrugter (ca. 200 g)
|
|
½ liter
Vand
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
---|---|
240 g
Lyst brød i skiver
|
Klippet purløg
|
---|