Lyst, daggammelt brød er også genialt til en sprød bruschetta!
Bland alle ingredienser i en stor skål og sæt det på køl nogle timer før servering. Evt efter morgenmad, så har du en dejlig nem sommerfrokost klar på køl.
Gazpacho er genial reste-mad. Skær tørt brød og grøntsager i tern og læg det sammen på køl, så bliver brødet blødt og kan blendes til en cremet gazpacho!
6367 kJ / 1522 kcal
347 kJ / 83 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 11,7 % | 2,4 g |
Kulhydrat: | 59,8 % | 12,2 g |
Fedt: | 28,5 % | 2,7 g |
Modne tomater
|
8 |
---|---|
Agurk
|
1 |
Grøn peberfrugt
|
1 |
Røde peberfrugter
|
2 |
Bladselleri
|
2 stilke |
Finthakket frisk basilikum
|
1 dl |
Finthakket fed hvidløg
|
1 |
Landbrød i store tern
|
2 skiver |
Olivenolie
|
1 spsk |
Sherryeddike
|
1 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Landbrød i små tern
|
4 skiver |
---|---|
Olivenolie
|
2 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friske basilikum
|
|
---|---|
Agurker eller bladselleri i små tern
|
|
Olivenolie
|