Bland alle ingredienser i en stor skål og sæt det på køl nogle timer før servering. Evt efter morgenmad, så har du en dejlig nem sommerfrokost klar på køl.
Gazpacho er genial reste-mad. Skær tørt brød og grøntsager i tern og læg det sammen på køl, så bliver brødet blødt og kan blendes til en cremet gazpacho.
5598 kJ / 1338 kcal
315 kJ / 75 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 11,7 % | 2,2 g |
Kulhydrat: | 58,9 % | 10,9 g |
Fedt: | 29,4 % | 2,5 g |
8
Modne tomater
|
|
---|---|
1
Agurk
|
|
1
Grøn peberfrugt
|
|
2
Røde peberfrugter
|
|
2 stilke
Bladselleri
|
|
1 dl
Finthakket basilikumblade
|
|
1
Finthakket fed hvidløg
|
|
2 skiver
Daggammelt landbrød i store tern
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 spsk
Sherryeddike
|
|
1 tsk
Groft salt
|
4 skiver
Daggammelt landbrød i små tern
|
|
---|---|
1 spsk
Olivenolie
|
|
15 g
Smør
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Frisk basilikum
|
|
---|---|
Agurker eller bladselleri i små tern
|
|
Olivenolie
|