Pynt evt. med frisk rød chili i tynde ringe.
8574 kJ / 2049 kcal
272 kJ / 65 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 21,7 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 45 % | 7,2 g |
Fedt: | 33,3 % | 2,4 g |
Skøn klassisk kold suppe - fantastisk en varm sommerdag.
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
Agurker (ca. 900 g)
|
3 |
---|---|
Avocado - uden skal og sten (ca. 75 g)
|
½ |
Vand
|
5 dl |
Koncentreret grøntsagsfond
|
1 spsk |
Isterninger
|
10 |
Hakkede friske mynteblade
|
4 spsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
Kogende vand
|
½ liter |
---|---|
Grofthakkede skalotteløg (ca. 200 g)
|
5 |
Varmrøget laks i mundrette bidder
|
200 g |
---|---|
Smuldret salatost i tern
|
100 g |
Optøede edamamebønner
|
100 g |
Ristet groft flute
|
350 g |
---|