Kold agurkesuppe med laks og mynte
30 min
•
Her en dejlig opskrift på kold agurkesuppe. Grøn og skøn at skue - læsker dejligt på en varm sommerdag. Den kolde agurkesuppe serveres med fyld af af laks, salt hvid ost og edamamebønner.
Ingredienser
3
Agurker (ca. 900 g)
|
|
---|---|
½
Avocado - uden skal og sten (ca. 75 g)
|
|
5 dl
Vand
|
|
1 spsk
Koncentreret grøntsagsfond
|
|
10
Isterninger
|
|
4 spsk
Hakkede mynteblade
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
½ liter
Kogende vand
|
|
---|---|
5
Grofthakkede skalotteløg (ca. 200 g)
|
200 g
Varmrøget laks i mundrette bidder
|
|
---|---|
100 g
Smuldret salatost i tern
|
|
100 g
Optøede edamamebønner
|
Tilbehør
350 g
Ristet groft flute
|
---|
Sådan gør du
Pynt evt. med frisk rød chili i tynde ringe.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8574 kJ / 2049 kcal
Næringsindhold pr. 100g
272 kJ / 65 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 21,7 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 45 % | 7,2 g |
Fedt: | 33,3 % | 2,4 g |
Relateret video
Sådan skærer du en avocado
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.