3659 kJ / 875 kcal
266 kJ / 64 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 23,2 % | 3,6 g |
Kulhydrat: | 52,8 % | 8,2 g |
Fedt: | 24 % | 1,7 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
½ liter
Yoghurt naturel
|
|
---|---|
3 dl
Kold grøntsagsbouillon
|
|
1
Stort knust fed hvidløg
|
|
1 tsk
Dijonsennep
|
|
Friskkværnet peber
|
100 g
Agurk i små tern (ca. g)
|
|
---|---|
1
Tomat i små tern (ca. 100 g)
|
|
½ bundt
Finthakkede forårsløg (ca. 50 g)
|
|
150 g
Renset stenbiderrogn
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
150 g
Flutes i meget tynde skiver
|
---|
Frisk kørvel
|
---|