Kold yoghurtsuppe med rogn-topping
30 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Stenbiderrognen har sæson fra februar til april. Men suppen er også dejlig en varm sommerdag med rogn fra glas eller frost.
Ingredienser
½ liter
Yoghurt naturel
|
|
---|---|
3 dl
Kold grøntsagsbouillon
|
|
1
Stort knust fed hvidløg
|
|
1 tsk
Dijonsennep
|
|
Friskkværnet peber
|
Rogn-topping
100 g
Agurk i små tern (ca. g)
|
|
---|---|
1
Tomat i små tern (ca. 100 g)
|
|
½ bundt
Finthakkede forårsløg (ca. 50 g)
|
|
100 g
Renset stenbiderrogn
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Croutoner
150 g
Flutes i meget tynde skiver
|
---|
Pynt
Frisk kørvel
|
---|
Sådan gør du
Rogn-topping
Croutoner
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3485 kJ / 833 kcal
Næringsindhold pr. 100g
263 kJ / 63 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 21,8 % | 3,4 g |
Kulhydrat: | 54,8 % | 8,5 g |
Fedt: | 23,4 % | 1,7 g |
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.