Hybensuppe med flødeskum

Hybensuppe med flødeskum

45 min Dessert
Den gamle nordiske tradition med dessertsupper er ved at gå i glemmebogen og værd at genopfriske! Denne dejlig hybensuppe bliver serveret med letpisket flødeskum og smørristet havregryn. Server den kold eller varm.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9049 kJ / 2163 kcal

Næringsindhold pr. 100g

431 kJ / 103 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,1 g
Protein: 4,7 % 1,2 g
Kulhydrat: 47,1 % 12 g
Fedt: 48,2 % 5,6 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise