Hybensuppe med flødeskum

Hybensuppe med flødeskum

45 min Dessert

Den gamle nordiske tradition med dessertsupper er ved at gå i glemmebogen og værd at genopfriske! Denne dejlig hybensuppe bliver serveret med letpisket flødeskum og smørristet havregryn. Server den kold eller varm.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9034 kJ / 2159 kcal

Næringsindhold pr. 100g

430 kJ / 103 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,1 g
Protein: 4,7 % 1,2 g
Kulhydrat: 47,1 % 11,9 g
Fedt: 48,2 % 5,6 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum. 

Ingredienser