Hybensuppe med flødeskum

Hybensuppe med flødeskum

45 min Dessert
Den gamle nordiske tradition med dessertsupper er ved at gå i glemmebogen og værd at genopfriske! Denne dejlig hybensuppe bliver serveret med letpisket flødeskum og smørristet havregryn. Server den kold eller varm.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2163 kJ / 2163 kcal

Næringsindhold pr. 100g

431 kJ / 103 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,1 g
Protein: 24,799999237060547 % 1,2 g
Kulhydrat: 251 % 12 g
Fedt: 117,9000015258789 % 5,6 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Ingredienser