Endnu en dejlig kold suppe - frisk og læskende.
Skal afkølingen af suppen gå stærkt er det en god idé at hælde ærtesuppen i flade beholdere, gerne af metal. Stil evt. suppen i fryseren i ca. ½ time.
Den mousserende vin kan erstattes af danskvand med citrus.
9072 kJ / 2168 kcal
354 kJ / 85 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 21,1 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 38,7 % | 8,1 g |
Fedt: | 30,1 % | 2,9 g |
Alkohol: | 10,1 % |
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
Smør
|
10 g |
---|---|
Grofthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
|
2 |
Grøntsagsbouillon
|
¾ liter |
Frosne ærter
|
500 g |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Moden avocado i mindre stykker (ca. 100 g)
|
1 |
2 dl | |
Små knuste fed hvidløg
|
2 |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
Tør mousserende hvidvin
|
3 dl |
---|---|
Optøede, frosne rejer eller afdryppede rejer i lage
|
300 g |
Ærter
|
---|
Groft brød
|
240 g |
---|