Ærtesuppe med linsetopping

Ærtesuppe med linsetopping

30 min Hovedret

Cremet ærtesuppe med sprød og smagfuld topping af linser og pinjekerner. Ærtesuppe med linsetopping kan spises året rundt, men trænger du til at komme i forårshumør oser den grønne suppe af friskhed. Ærtesuppe med linsetopping er et godt bud på nem mad på middagsbordet, en af de dage hvor I vil spise grønt - på både den ene og den anden måde. Har du ærtesuppe tilovers, kan den spises kold eller bruges varm som sauce til fx koteletter. Og har du linsetopping tilbage, kan det fint indgår i en salat sammen med perlespelt og salatost.....ingen madspild her.

Velbekomme!
Tip

Du kan tilsætte ekstra bouillon, hvis du synes suppen er for tyk.

Klimatip

Brug en rest suppe som sauce til fx koteletter og brug en rest topping i en salat, så får du brugt dine rester op og undgår madspild.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11035 kJ / 2637 kcal

Næringsindhold pr. 100g

335 kJ / 80 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,7 g
Protein: 22,3 % 4,4 g
Kulhydrat: 49,6 % 9,8 g
Fedt: 28,1 % 2,5 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser