Ærtesuppe med linsetopping

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Cremet ærtesuppe med sprød og smagfuld topping af linser og pinjekerner.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Linsetopping

  • 200 g belugalinser (ca. 2½ dl)
  • ½ liter grøntsagsbouillon
  • 2 spsk basilikumpesto

Ærtesuppe

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Linsetopping

Kog linserne i grøntsagsbouillon efter anvisning på emballagen. lad linserne dryppe af i en sigte, hæld dem i en skål og rør pestoen i, mens linserne er lune.

Ærtesuppe

Bring grøntsagsbouillon i kog og kog ærter og forårsløg ved jævn varme i ca. 10 min. uden låg. Tilsæt mynte og blend suppen til den er glat. Bring suppen i kog og kog den ved svag varme, stadig uden låg. i ca. 5 min. - rør af og til. Tilsæt fløde, citronsaft, salt og citronpeber. Smag til.

Fordel suppen i 4 portionsskåle. Hæld den ½ dl fløde på suppen og fordel linsetoppingen. Pynt med forårsløg, pinjekerner og citronskal. Server ærtesuppen med brød til.

Tips

Du kan tilsætte ekstra bouillon, hvis du synes suppen er for tyk.
Du kan skifte madlavningsfløde ud med flødefraiche.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 83,8 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag