Du kan tilsætte ekstra bouillon, hvis du synes suppen er for tyk. Du kan bruge hakkede salte mandler som topping. Brug en rest suppe som sauce til en ret i morgen - og brug en rest topping i en salat, så får du brugt dine rester op og undgår madspild.
6592 kJ / 1576 kcal
241 kJ / 58 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 18,3 % | 2,6 g |
Kulhydrat: | 43 % | 6,1 g |
Fedt: | 38,7 % | 2,5 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
3
Grofthakkede løg
|
|
---|---|
15 g
Smør
|
|
225 g
Kartofler i mindre stykker
|
|
1¼ liter
Grøntsagsbouillon
|
|
500 g
Frosne ærter
|
|
1 dl
Mynteblade
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
saft af ½
Citron
|
1 dl
Tørrede belugalinser
|
|
---|---|
½
Finthakket løg
|
|
10 g
Smør
|
|
100 g
Frosne ærter
|
|
skal af ½
Citron
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 dl
Piskefløde
|
|
---|---|
½ tsk
Karry
|