Du kan tilsætte ekstra bouillon, hvis du synes suppen er for tyk. Du kan bruge hakkede salte mandler som topping. Brug en rest suppe som sauce til en ret i morgen - og brug en rest topping i en salat, så får du brugt dine rester op og undgår madspild.
5733 kJ / 1370 kcal
210 kJ / 50 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 17,6 % | 2,2 g |
Kulhydrat: | 38,9 % | 4,8 g |
Fedt: | 43,5 % | 2,5 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Grofthakkede zittauerløg
|
3 |
---|---|
Smør
|
15 g |
Kartofler i mindre stykker
|
225 g |
Grøntsagsbouillon
|
1¼ liter |
Ekstrafine ærter
|
500 g |
Frisk mynte
|
1 dl |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Citron
|
saft af ½ |
Tørrede belugalinser
|
1 dl |
---|---|
Finthakket zittauerløg
|
½ |
Smør
|
10 g |
Ekstrafine ærter
|
100 g |
Citron
|
skal af ½ |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
1 dl | |
Karry
|
½ tsk |