Cremet ærtesuppe med sprød og smagfuld topping af linser og pinjekerner. Ærtesuppe med linsetopping kan spises året rundt, men trænger du til at komme i forårshumør oser den grønne suppe af friskhed. Ærtesuppe med linsetopping er et godt bud på nem mad på middagsbordet, en af de dage hvor I vil spise grønt - på både den ene og den anden måde. Har du ærtesuppe tilovers, kan den spises kold eller bruges varm som sauce til fx koteletter. Og har du linsetopping tilbage, kan det fint indgår i en salat sammen med perlespelt og salatost.....ingen madspild her.
Du kan tilsætte ekstra bouillon, hvis du synes suppen er for tyk.
Brug en rest suppe som sauce til fx koteletter og brug en rest topping i en salat, så får du brugt dine rester op og undgår madspild.
11035 kJ / 2637 kcal
335 kJ / 80 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 22,3 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 49,6 % | 9,8 g |
Fedt: | 28,1 % | 2,5 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.