Kold melonsuppe med krebs

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(51 vurderinger)

30 min

Sommerlet forret eller frokostsuppe, som kan stå færdigblandet i køleskabet.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dåse krebsehaler
  • ½ spsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • ¾ spsk friskpresset limesaft

Pynt

  • klippet purløg

Tilbehør

  • 200 g groft flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær melonen i kvarte, fjern kerner og skal. Skær melonkødet i mindre stykker og blend det til en puré. Tilsæt yoghurt, sambal oelek og salt og blend et kort øjeblik. Stil suppen tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Smag til.

Hæld krebsehalerne i en sigte og lad dem dryppe af. Vend dem sammen med limeskal og -saft.

Anret suppen i kolde skåle med krebsehaler og purløg. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5100 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,5 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Riesling Mosel, Tyskland

En lækker vin til denne ret vil være en halvtør hvidvin på riesling-druen, fx en "kabinett" fra Tyskland Kilde: Martin Nordkvist

Lidt også om vin til jomfruhummer