Sommerlet forret eller frokostsuppe, som kan stå færdigblandet i køleskabet.
Sådan gør du
Skær melonen i kvarte, fjern kerner og skal. Skær melonkødet i mindre stykker og blend det til en puré. Tilsæt yoghurt, sambal oelek og salt og blend et kort øjeblik. Stil suppen tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Smag til.
Hæld krebsehalerne i en sigte og lad dem dryppe af. Vend dem sammen med limeskal og -saft.
Anret suppen i kolde skåle med krebsehaler og purløg. Server straks.
Energiindhold for hele retten:
5608 kJ / 1340 kcal
Næringsindhold pr. 100g
359 kJ / 86 kcal
Energifordeling
Energifordeling
Næringsindhold pr. 100g
Fiber:
-
0,9 g
Protein:
25,6 %
5,4 g
Kulhydrat:
50,7 %
10,7 g
Fedt:
23,7 %
2,3 g
Her en lækker krebsehalesalat - brug den til forret eller til en lækker haps...