Kold melonsuppe med krebs

Kold melonsuppe med krebs

30 min
Sommerlet forret eller frokostsuppe, som kan stå færdigblandet i køleskabet.

Sådan gør du

  • Skær melonen i kvarte, fjern kerner og skal. Skær melonkødet i mindre stykker og blend det til en puré. Tilsæt yoghurt, sambal oelek og salt og blend et kort øjeblik. Stil suppen tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Smag til.
  • Hæld krebsehalerne i en sigte og lad dem dryppe af. Vend dem sammen med limeskal og -saft.
  • Anret suppen i kolde skåle med krebsehaler og purløg. Server straks.
Mere inspiration

Her en lækker krebsehalesalat - brug den til forret eller til en lækker haps...

Krebsehalesalat
15 min
Krebsehalesalat
(43)
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5761 kJ / 1377 kcal

Næringsindhold pr. 100g

369 kJ / 88 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 27,2 % 5,9 g
Kulhydrat: 49,8 % 10,8 g
Fedt: 23 % 2,3 g

Ingredienser

Honningmelon (ca. 1 kg)
1
3 dl
Sambal oelek
1 tsk
Groft salt
½ tsk
Krebsehaler
1 dåse
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
½ spsk
Friskpresset limesaft
¾ spsk
Pynt
Klippet purløg
Tilbehør
Groft flute
200 g