Kold melonsuppe med krebs
30 min
•
Sommerlet forret eller frokostsuppe, som kan stå færdigblandet i køleskabet.
Ingredienser
1
Honningmelon (ca. 1 kg)
|
|
---|---|
3 dl
Græsk yoghurt
|
|
1 tsk
Sambal oelek
|
|
½ tsk
Groft salt
|
1 dåse
Krebsehaler
|
|
---|---|
½ spsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
¾ spsk
Friskpresset limesaft
|
Pynt
Klippet purløg
|
---|
Tilbehør
200 g
Groft flute
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5608 kJ / 1340 kcal
Næringsindhold pr. 100g
359 kJ / 86 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 25,6 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 50,7 % | 10,7 g |
Fedt: | 23,7 % | 2,3 g |