Krebsehalesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(37 vurderinger)

15 min

Krebsesalat med nordens dejlige skaldyr. Prøv også med rejer eller jomfruhummerhaler.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 moset avocado
  • 1½ dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9% Økologisk fraiche 9%
  • 1 dl finthakkede friske korianderblade
  • 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • ½ spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk finthakket rød chilipeber
  • ½ tsk groft salt
  • 1 bæger krebsehaler (ca. 320 g)

Pynt

  • friske korianderblade

Tilbehør

  • 240 g ristet grovbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør avocado og fraiche godt sammen. Tilsæt koriander, citronskal, -saft, chili og salt. Lad krebsehalerne dryppe af i en sigte og pres væden godt fra. Vend dem i dressingen og stil krebsehalesalaten tildækket i køleskabet i ca. 15 min. og smag til.

Spis krebsehalesalaten på ristet franskbrød. Pynt med koriander på toppen.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,3 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag