Krebsehalesalat

Krebsehalesalat

15 min Forret Frokost
Krebsehalesalat er en virkelig lækker forret med krebsehaler. Du kan skrue op og ned for smagen af krebsehalesalaten med både chili og krydderurter - og du kan servere den på et stykke brød som forret - eller fordele krebsehalesalaten på flere små stykker - så har du en lækker tapas/haps/snack med en bid krebsehalesalat. Du kan lade dig inspirere af denne opskrift med krebsehaler og så supplere eller udskifte krebsehalerne med rejer og/eller jomfruhummerhaler.
Mere inspiration

Krebsehalesalat er lidt i familie med rejecocktail - her har du den klassiske udgave af rejecocktailen.

Velbekomme!
Serveringsforslag

Server krebsehalesalaten på små stykker ristet brød - så er det skønne hapsere til velkomstdrinken.

Variation

Du kan udskifte koriander med dild, eller den krydderurt du bedst kan lide - eller evt. en blanding.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5081 kJ / 1214 kcal

Næringsindhold pr. 100g

589 kJ / 141 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 24,8 % 8,6 g
Kulhydrat: 44,1 % 15,3 g
Fedt: 31,1 % 5 g
Relateret video
Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Ingredienser