Krebsehalesalat
&format=webp)
Krebsehalesalat er en virkelig lækker forret med krebsehaler. Du kan skrue op og ned for smagen af krebsehalesalaten med både chili og krydderurter - og du kan servere den på et stykke brød som forret - eller fordele krebsehalesalaten på flere små stykker - så har du en lækker tapas/haps/snack med en bid krebsehalesalat. Du kan lade dig inspirere af denne opskrift med krebsehaler og så supplere eller udskifte krebsehalerne med rejer og/eller jomfruhummerhaler.
Ingredienser
Krebsehalesalat
1
Moset avocado
|
|
---|---|
1½ dl
Fraiche
|
|
1 dl
Finthakket frisk koriander
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
½ spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 bæger
Krebsehaler (ca. 320 g)
|
240 g
Ristet grovbrød
|
---|
Sådan gør du
Krebsehalesalat
Server krebsehalesalaten på små stykker ristet brød - så er det skønne hapsere til velkomstdrinken.
Du kan udskifte koriander med dild, eller den krydderurt du bedst kan lide - eller evt. en blanding.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5091 kJ / 1217 kcal
Næringsindhold pr. 100g
591 kJ / 141 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 27,8 % | 9,7 g |
Kulhydrat: | 41,1 % | 14,3 g |
Fedt: | 31,1 % | 5 g |
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
