Krebsehalesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(38 vurderinger)

15 min

Krebsesalat med nordens dejlige skaldyr. Prøv også med rejer eller jomfruhummerhaler.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 moset avocado
  • 1½ dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9% Økologisk Fraiche 9%
  • 1 dl finthakkede friske korianderblade
  • 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • ½ spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk finthakket rød chilipeber
  • ½ tsk groft salt
  • 1 bæger krebsehaler (ca. 320 g)

Pynt

  • friske korianderblade

Tilbehør

  • 240 g ristet grovbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør avocado og fraiche godt sammen. Tilsæt koriander, citronskal, -saft, chili og salt. Lad krebsehalerne dryppe af i en sigte og pres væden godt fra. Vend dem i dressingen og stil krebsehalesalaten tildækket i køleskabet i ca. 15 min. og smag til.

Spis krebsehalesalaten på ristet franskbrød. Pynt med koriander på toppen.

Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,3 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 32 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag