Krebsehalesalat

Bedømmelse

(37 vurderinger)

15 min

Krebsesalat med nordens dejlige skaldyr. Prøv også med rejer eller jomfruhummerhaler.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 moset avocado
  • 1½ dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9% Økologisk fraiche 9%
  • 1 dl finthakkede friske korianderblade
  • 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • ½ spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk finthakket rød chilipeber
  • ½ tsk groft salt
  • 1 bæger krebsehaler (ca. 320 g)

Pynt

  • friske korianderblade

Tilbehør

  • 240 g ristet grovbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør avocado og fraiche godt sammen. Tilsæt koriander, citronskal, -saft, chili og salt. Lad krebsehalerne dryppe af i en sigte og pres væden godt fra. Vend dem i dressingen og stil krebsehalesalaten tildækket i køleskabet i ca. 15 min. og smag til.

Spis krebsehalesalaten på ristet franskbrød. Pynt med koriander på toppen.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,3 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 32 %

Print

Kilde: