Krebsehalesalat er lidt i familie med rejecocktail - her har du den klassiske udgave af rejecocktailen.
Server krebsehalesalaten på små stykker ristet brød - så er det skønne hapsere til velkomstdrinken.
Du kan udskifte koriander med dild, eller den krydderurt du bedst kan lide - eller evt. en blanding.
5221 kJ / 1248 kcal
606 kJ / 145 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 25,2 % | 9 g |
Kulhydrat: | 40,4 % | 14,4 g |
Fedt: | 34,4 % | 5,6 g |
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
Moset avocado
|
1 |
---|---|
1½ dl | |
Finthakket frisk koriander
|
1 dl |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
1 tsk |
Friskpresset citronsaft
|
½ spsk |
Finthakket rød chilipeber
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Krebsehaler (ca. 320 g)
|
1 bæger |
Ristet grovbrød
|
240 g |
---|