Krebsehalesalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(37 vurderinger)

15 min

Krebsesalat med nordens dejlige skaldyr. Prøv også med rejer eller jomfruhummerhaler.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 moset avocado
  • 1½ dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9% Økologisk fraiche 9%
  • 1 dl finthakkede friske korianderblade
  • 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • ½ spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk finthakket rød chilipeber
  • ½ tsk groft salt
  • 1 bæger krebsehaler (ca. 320 g)

Pynt

  • friske korianderblade

Tilbehør

  • 240 g ristet grovbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør avocado og fraiche godt sammen. Tilsæt koriander, citronskal, -saft, chili og salt. Lad krebsehalerne dryppe af i en sigte og pres væden godt fra. Vend dem i dressingen og stil krebsehalesalaten tildækket i køleskabet i ca. 15 min. og smag til.

Spis krebsehalesalaten på ristet franskbrød. Pynt med koriander på toppen.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,3 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: