Prøv at vende skaldyrssalaten med små æbletern. Det giver salaten et frisk tvist. Hvis du pisker cremefraichen (ca. 1 ½ min. med elpisker), får du en mere fast men alligevel luftig skalddyrssalat. Du kan sagtens forberede skaldyrssalaten dagen i forvejen og stille den tildækket på køl til næste dag.
6710 kJ / 1604 kcal
888 kJ / 212 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,9 g |
Protein: | 14,1 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 39,9 % | 20,8 g |
Fedt: | 46 % | 11 g |
1 dl
Creme fraiche 38%
|
|
---|---|
½ dl
Mayonnaise
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Groftkværnet peber
|
|
100 g
Rejer
|
|
100 g
Krebsehaler
|
|
4
Fintsnittede forårsløg
|
|
1 dl
Finthakket frisk dild
|
|
2 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
Dildkviste
|
---|
320 g
Groft rugbrød eller flutes
|
---|