Skaldyrssalat er en dejlig klassiker på det danske frokostbord. Denne skaldyrssalat er nem og lige til, alle ingredienserne røres bare sammen, og blot smages til. Server skaldyrssalat på rugbrød, eller som her - på flutes. Mangler du en nem og hurtig forret, så egner skaldyrssalaten sig også rigtig godt som portionsanrettet forret. Hvis du serverer skaldyrssalaten som forret, kan du overveje at pynte den med lakserogn. Eller endnu bedre, hvis sæsonen tillader det, så pynt din tallerkenanrettede skaldyrssalat med frisk stenbiderrogn.
Prøv at vende skaldyrssalaten med små æbletern. Det giver salaten et frisk tvist. Hvis du pisker cremefraichen (ca. 1 ½ min. med elpisker), får du en mere fast men alligevel luftig skalddyrssalat. Du kan sagtens forberede skaldyrssalaten dagen i forvejen og stille den tildækket på køl til næste dag.
6243 kJ / 1492 kcal
826 kJ / 197 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,7 g |
Protein: | 14 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 36,1 % | 17,6 g |
Fedt: | 49,9 % | 11,1 g |