Prøv at servere hønsesalaten med friterede karpers: friter 100 g afdryppede kapers i olie, læg dem på fedtsugende papir og drys med salt.
3583 kJ / 856 kcal
248 kJ / 59 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 41,4 % | 6 g |
Kulhydrat: | 7,7 % | 1,1 g |
Fedt: | 50,9 % | 3,4 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
2
Kyllingefileter
|
|
---|---|
1 spsk
Koncentreret kyllingefond
|
|
½ liter
Vand
|
5 skiver
Bacon i strimler
|
|
---|---|
250 g
Markchampignoner
|
4
Skrællede hvide asparges i skrå stykker (evt. fra glas)
|
|
---|---|
2 dl
Creme fraiche
|
|
1 dl
Fintsnittet purløg
|
|
1 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|