Hønsesalat er en klassiker på det danske frokostbord og hjemmelavet hønsesalat er bare altid et hit. Her får du den helt klassiske udgave, selv om vi ikke koger en hel høne til hønsekødssalat, men nøjes med kyllingefilet. Denne hønsesalat med bacon, champignon og asparges kan laves hele året, hvis du får lidt hjælpe af dåser eller glas. Men prøv at bruge andre grøntsager efter sæson, hønsesalat gør sig nemlig godt i flere varianter.
Prøv at servere hønsesalaten med friterede karpers: friterer 100 g afdryppede kapers i olie, læg dem på fedtsugende papir og drysses med salt.
3269 kJ / 781 kcal
226 kJ / 54 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 46,8 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 8,7 % | 1,2 g |
Fedt: | 44,5 % | 2,7 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.