Skinkesalat

Skinkesalat

30 min
Anderledes skinkesalat med smag fra æbler, selleri og kapers.

Sådan gør du

  • Rør ost, fraiche, sennep, citronsaft og hakket persille sammen. Smag til med salt og peber. Rør skinkestrimler, fintsnittede forårsløg, æbletern, groft reven selleri samt kapers i blandingen. Lad salaten trække ca. 1 time og smag til. Server salaten med brød eller som sandwichfyld.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6898 kJ / 1649 kcal

Næringsindhold pr. 100g

619 kJ / 148 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,7 g
Protein: 18,6 % 6,8 g
Kulhydrat: 51,8 % 18,8 g
Fedt: 29,6 % 5 g

Ingredienser

100 g
1 dl
Mild grov sennep
1½ spsk
Friskpresset citronsaft
1½ tsk
Hakket kruspersille
1½ spsk
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber
Kogt skinke
150 g
Fintsnittede forårsløg (ca. 50 g)
½ bundt
Æbler i tern
150 g
Groftrevet knoldselleri
150 g
Kapers
¼ dl
Tilbehør
Landbrød
360 g