Skinkesalat

Skinkesalat

30 min
Anderledes skinkesalat med smag fra æbler, selleri og kapers.

Sådan gør du

  • Rør ost, fraiche, sennep, citronsaft og hakket persille sammen. Smag til med salt og peber. Rør skinkestrimler, fintsnittede forårsløg, æbletern, groft reven selleri samt kapers i blandingen. Lad salaten trække ca. 1 time og smag til. Server salaten med brød eller som sandwichfyld.
Energiindhold for hele retten:

7454 kJ / 1782 kcal

Næringsindhold pr. 100g

669 kJ / 160 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 16,2 % 6,4 g
Kulhydrat: 49,1 % 19,3 g
Fedt: 34,7 % 6,3 g

Ingredienser

100 g Flødeost
1 dl Creme fraiche
1½ spsk Mild grov sennep
1½ tsk Friskpresset citronsaft
1½ spsk Hakket kruspersille
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
150 g Kogt, røget skinke
½ bundt Fintsnittede forårsløg (ca. 50 g)
150 g Æbler i tern
150 g Groftrevet knoldselleri
¼ dl Kapers
Tilbehør
360 g Landbrød
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk