11515 kJ / 2752 kcal
272 kJ / 65 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 23,4 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 45 % | 7,2 g |
Fedt: | 31,6 % | 2,3 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
Smør
|
½ tsk |
---|---|
Koncentreret tomatpuré
|
1 dåse |
Lille knust fed hvidløg
|
1 |
Tørret timian
|
1 tsk |
Mælkesauce
|
½ liter |
Skinkekød i tern
|
400 g |
Gulerødder i skrå skiver (ca. 375 g)
|
5 |
Persillerødder i skrå skiver (ca. 375 g)
|
5 |
Cocktailpølser
|
150 g |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
Melede kartofler i grove stykker
|
1 kg |
---|---|
Vand
|
1 liter |
Smør
|
25 g |
Mælk
|
¼ liter |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Bladselleri i små tern
|
3 stilke |
Top af bladselleri i strimler
|
---|