Salsagryde
30 min
•
)
Salsagryden her er en rigtig tøm-køleskabet opskrift. Vi har valgt svampe, peberfrugt, broccoli og gulerod, men du kan bruge alle slags grøntsager, så det er bare med at få brugt dine rester. Salsagryden har fået sit navn af den tacosauce, der giver smag og styrke, og det er også ved valg af tacosauce, du kan skrue op og ned for hvor stærk retten skal være og følge dine smagsløg.
Ingredienser
30 g
Smør
|
|
---|---|
600 g
Blandede grøntsager, fx svampe, peberfrugt, broccoli og gulerødder
|
|
400 g
Skinke- eller wokstrimler
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
1 spsk
Sojasauce
|
|
1 dl
Hot tacosauce
|
Tilbehør
4 dl
Ris - koges
|
|
---|---|
1 dl
Fraiche
|
|
1 dl
Hot tacosauce
|
|
Syltede jalapenos
|
Sådan gør du
Har du rigtig travlt en dag, så kan du bruge frosne grøntsager, fx en wokblanding. Du kan skrue op og ned på styrken af saucen ved at vælge mild, medium eller hot tacosauce.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10256 kJ / 2451 kcal
Næringsindhold pr. 100g
412 kJ / 98 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 26,3 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 50,4 % | 12,2 g |
Fedt: | 23,3 % | 2,6 g |
