Salsagryden her er en rigtig tøm-køleskabet opskrift. Vi har valgt svampe, peberfrugt, broccoli og gulerod, men du kan bruge alle slags grøntsager, så det er bare med at få brugt dine rester. Salsagryden har fået sit navn af den tacosauce, der giver smag og styrke, og det er også ved valg af tacosauce, du kan skrue op og ned for hvor stærk retten skal være og følge dine smagsløg.
9980 kJ / 2385 kcal
570 kJ / 136 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 22,7 % | 7,6 g |
Kulhydrat: | 53,7 % | 18 g |
Fedt: | 23,6 % | 3,6 g |
Har du rigtig travlt en dag, så kan du bruge frosne grøntsager, fx en wokblanding. Du kan skrue op og ned på styrken af saucen ved at vælge mild, medium eller hot tacosauce.