One pot med skinke og broccoli

One pot med skinke og broccoli

30 min
One pot med skinke og broccoli. Når det gerne må være lidt nemt og der skal spares på opvasken. Pasta, skinke og broccoli i one pot. Så bliver det næsten ikke nemmere.

Sådan gør du

  • Kom bouillon, mornaysauce, pasta, skinke, salt og chili i en stor tykbundet gryde. Bring det i kog under omrøring og kog det i ca. 16 min.
  • Tilsæt efter ca. 12 min. Broccoli og forårsløg og kog det færdigt stadig ved svag varme og under omrøring. Smag til og server straks med fintsnittede forårsløg på toppen.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8458 kJ / 2022 kcal

Næringsindhold pr. 100g

402 kJ / 96 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,3 g
Protein: 26 % 6,1 g
Kulhydrat: 48,9 % 11,6 g
Fedt: 25,1 % 2,7 g

Ingredienser

Grøntsagsbouillon
6 dl
4 dl
Tørret fuldkornspasta, fx skruer
300 g
Kogt, røget skinke i tern
200 g
Groft salt
1 tsk
Tørrede chiliflager
½ tsk
Broccoli i meget små buketter og stokken i tynde skiver
500 g
Forårsløg i mindre stykker (ca. 100 g)
1 bundt
Fintsnittet top af forårsløg