Broccoli kan erstattes af blomkål i små buketter eller strimlet spidskål.
8045 kJ / 1923 kcal
382 kJ / 91 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 23,2 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 46,6 % | 10,5 g |
Fedt: | 30,2 % | 3,1 g |
8 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
---|---|
2 dl
Fraiche med parmesan & hvidløg
|
|
300 g
Tørret fuldkornspasta, fx skruer
|
|
200 g
Kogt, røget skinke i tern
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
evt. ½ tsk
Tørrede chiliflager
|
500 g
Broccoli i meget små buketter og stokken i tynde skiver
|
|
---|---|
1 bundt
Forårsløg i mindre stykker (ca. 100 g)
|
Fintsnittet top af forårsløg
|
---|