Ovnbagt æggekage med hytteost, skinke og spinat - Opskrifter - Arla

Ovnbagt æggekage med hytteost, skinke og spinat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Skøn og luftig æggekage med hytteost - fyldet kan du variere i det uendelige - se hvad køleskabet gemmer.

Ingredienser

Antal portioner

Æggekage

  • 125 g Cheasy® Hytteost 1,5% Hytteost 1,5%
  • 1 æg
  • 3 æggehvider
  • 50 g kogt, røget skinke i mindre stykker
  • 25 g skyllede babyspinatblade
  • ¼ tsk groft salt
  • ⅛ tsk fintrevet muskatnød
  • friskkværnet peber
  • 5 g smør til pensling

Råkost

  • 4 groftrevne gulerødder
  • 25 g skyllet feldsalat
  • 1 limefrugt i mindre stykker

Tilbehør

  • 125 g groft rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk hytteost, æg og æggehvide sammen. Tilsæt skinke, spinat, salt, muskatnød og peber. Pensl 2 små skåle (a ca. 2 dl) med smør. Fordel hytteostblandingen heri og bag dem midt i ovnen - til de er faste og gyldne.

Anret imens gulerødder, feldsalat og lime på 1 bakke. Server med de nybagte æggekager og brød til.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: