Ovnbagt æggekage med hytteost, skinke og spinat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Skøn og luftig æggekage med hytteost - fyldet kan du variere i det uendelige - se hvad køleskabet gemmer.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Æggekage

  • 125 g Cheasy® Hytteost 1,5% Hytteost naturel 1,5%
  • 1 æg
  • 3 æggehvider
  • 50 g kogt, røget skinke i mindre stykker
  • 25 g skyllede babyspinatblade
  • ¼ tsk groft salt
  • ⅛ tsk fintrevet muskatnød
  • friskkværnet peber
  • 5 g smør til pensling

Råkost

  • 4 groftrevne gulerødder
  • 25 g skyllet feldsalat
  • 1 limefrugt i mindre stykker

Tilbehør

  • 125 g groft rugbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk hytteost, æg og æggehvide sammen. Tilsæt skinke, spinat, salt, muskatnød og peber. Pensl 2 små skåle (a ca. 2 dl) med smør. Fordel hytteostblandingen heri og bag dem midt i ovnen - til de er faste og gyldne.

Anret imens gulerødder, feldsalat og lime på 1 bakke. Server med de nybagte æggekager og brød til.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag