Ovnbagt æggekage med hytteost, skinke og spinat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Skøn og luftig æggekage med hytteost - fyldet kan du variere i det uendelige - se hvad køleskabet gemmer.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Æggekage

  • 125 g Cheasy® Hytteost 1,5% Hytteost 1,5%
  • 1 æg
  • 3 æggehvider
  • 50 g kogt, røget skinke i mindre stykker
  • 25 g skyllede babyspinatblade
  • ¼ tsk groft salt
  • ⅛ tsk fintrevet muskatnød
  • friskkværnet peber
  • 5 g smør til pensling

Råkost

  • 4 groftrevne gulerødder
  • 25 g skyllet feldsalat
  • 1 limefrugt i mindre stykker

Tilbehør

  • 125 g groft rugbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk hytteost, æg og æggehvide sammen. Tilsæt skinke, spinat, salt, muskatnød og peber. Pensl 2 små skåle (a ca. 2 dl) med smør. Fordel hytteostblandingen heri og bag dem midt i ovnen - til de er faste og gyldne.

Anret imens gulerødder, feldsalat og lime på 1 bakke. Server med de nybagte æggekager og brød til.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,2 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag