Ca. 20 min. ved 175° - traditionel ovn.
2910 kJ / 696 kcal
343 kJ / 82 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 29,1 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 44,9 % | 9 g |
Fedt: | 26 % | 2,4 g |
125 g
Hytteost
|
|
---|---|
1
Æg
|
|
3
Æggehvider
|
|
50 g
Kogt, røget skinke i mindre stykker
|
|
25 g
Skyllede babyspinatblade
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
⅛ tsk
Fintrevet muskatnød
|
|
Friskkværnet peber
|
|
5 g
Smør til pensling
|
4
Groftrevne gulerødder
|
|
---|---|
25 g
Skyllet feldsalat
|
|
1
Limefrugt i mindre stykker
|
125 g
Groft rugbrød
|
---|