Ca. 15 min. ved 225° - varmluft.
Ca. ½ time ved 175° - varmluft.
Spar tid og lav tærten med en færdigkøbt tærtebund.
11491 kJ / 2746 kcal
820 kJ / 196 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 15,4 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 26,3 % | 12,7 g |
Fedt: | 58,3 % | 12,9 g |
125 g
Grahamsmel (ca. 2¼ dl)
|
|
---|---|
125 g
Hvedemel (ca. 2¼ dl)
|
|
150 g
Smør
|
|
2½ spsk
Vand
|
200 g
Hytteost
|
|
---|---|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
3
Æg
|
|
500 g
(optøet) frossen helbladet spinat
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Revet muskatnød
|
|
¼ tsk
Friskkværnet peber
|