Er det ikke sæson for asparges, kan du erstatte dem med broccoli eller broccoliasparges.
8441 kJ / 2017 kcal
302 kJ / 72 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 28,2 % | 5 g |
Kulhydrat: | 37,5 % | 6,7 g |
Fedt: | 34,3 % | 2,8 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
100 g
Havregryn (ca. 2½ dl)
|
|
---|---|
125 g
Hvedemel (ca. 2¼ dl)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
25 g
Smør
|
|
75 g
Hytteost
|
|
1
Sammenpisket æg
|
|
2 spsk
Vand
|
8 skiver
Bacon i tynde skiver (ca. 125 g)
|
|
---|---|
1 liter
Kogende vand
|
|
200 g
Rensede grønne asparges i mundrette stykker
|
|
3
Gulerødder i mundrette stykker - gerne med lidt top (ca. 200 g)
|
|
¾ bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 75 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
200 g
Kogt eller stegt kyllingekød i mundrette stykker
|
|
2
Æg
|
|
175 g
Hytteost
|
|
½ tsk
Groft salt
|
salat af 100 g
Skyllede babyspinatblade
|
|
---|---|
200 g
Dampede grønne asparges og
|
|
¼ bundt
Forårsløg i tynde ringe - drysset med lidt salt og peber
|