Erstat evt. den hjemmelavede tærtedej med en færdigkøbt - på de hverdage hvor det gerne må gå lidt ekstra stærkt!
8954 kJ / 2140 kcal
756 kJ / 181 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 16,3 % | 7,2 g |
Kulhydrat: | 30 % | 13,4 g |
Fedt: | 53,7 % | 11 g |
60 g
Fuldkornshvedemel (ca. 1 dl)
|
|
---|---|
120 g
Hvedemel (ca. 2 dl)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
100 g
Koldt smør
|
|
2 spsk
Vand
|
20 g
Smør
|
|
---|---|
3
Hakkede løg (ca. 300 g)
|
|
2
Æg
|
|
200 g
Hytteost eller kvark 0,3%
|
|
1 tsk
Finthakket frisk timian - eller tørret
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
100 g
Revet mozzarellaost
|
|
10
Røde cherrytomater i halve
|