Fiskefileter

Fiskefileter

15 min
Panerede pandestegte fiskefileter smager bare godt! Til kartofler eller på et godt stykke rugbrød. Fiskefileterne er paneret i mel, æg og rasp - og stegt i smør. Præcis som de smager allerbedst!

Sådan gør du

Fiskefileter
  • Dup rødspættefileterne tørre.
  • Pisk æggene i én tallerken, bland rasp, salt og peber i en anden og kom melet i en tredje tallerken.
  • Vend først fileterne i mel, dernæst i æg og til sidst i den krydrede rasp.
  • Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande.
  • Steg halvdelen af fiskefileterne ved jævn til kraftig varme i ca. 2 min. på hver side. Tag de stegte fiskefileter af panden og hold dem varme under et viskestykke.
  • Tør panden af. Gentag med resten af smørret og de sidste fisk.
  • Server de varme fiskefileter med citronbåde.
Tip

Hvis du skal stege mange fiskefileter, kan du holde de fiskefileterne lune i et ildfast fad i ovnen ved 75°, mens du steger resten.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7750 kJ / 1852 kcal

Næringsindhold pr. 100g

957 kJ / 229 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 25,2 % 14,2 g
Kulhydrat: 25,2 % 14,2 g
Fedt: 49,6 % 12,8 g
Mere inspiration

Hjemmelavet remoulade til fiskefileter er bare godt.

Remoulade
30 min
Remoulade
(1)

Ingredienser

Fiskefileter
Rødspættefileter (ca. 300 g)
6
Rasp (ca. 90 g)
1½ dl
Fint salt
1 tsk
Friskkværnet peber
Hvedemel (ca. 60 g)
1 dl
Sammenpiskede æg
2
Smør
100 g
Til servering
Citron - skåret i både
1