Fiskefileter og grøntsager
1 timer

Fiskefileter og grøntsager

Med opskriften på, fiskefileter og grøntsager, er du garanteret en velsmagende hovedret. Fiskefileterne har en dejlig smag citronsaft og suppleres godt af de lækre stegte grøntsager.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Fiskefileter og grøntsager

Med opskriften på, fiskefileter og grøntsager, er du garanteret en velsmagende hovedret. Fiskefileterne har en dejlig smag citronsaft og suppleres godt af de lækre stegte grøntsager.

Antal portioner
  • 500 g fiskefileter, fx rødspætte eller rødtunge
  • 1½ tsk friskpresset citronsaft
  • 1½ spsk vand
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 12 små stilke citronmelisse

Grøntsager

  • 25 g smør
  • 2 porrer i tynde ringe
  • ½ porre i stave
  • 2 gulerødder i tændstiktynde stave
  • 2 spsk hakkede friske citronmelisseblade
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Fremgangsmåde:

Halver fileterne på langs. Pisk citronsaft, vand, salt og peber sammen, og hæld det over fileterne. Lad dem stå i ca. 20 min. Rul fileterne sammen omkring en kvist citronmelisse fra den spidse ende og med skindsiden indad.

Grøntsager

Smelt smørret i en stor pande. Svits heri porrer, agurk og gulerødder i ca. 1 min. Tilsæt citronmelisse. Stil fiskerullerne ned mellem grøntsagerne. Drys med salt og peber, og hæld fløden ved. Damp retten under låg og ved svag varme i ca. 10 min.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,6 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 36 %
Print