Fiskefileter og grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

1 timer

Med opskriften på, fiskefileter og grøntsager, er du garanteret en velsmagende hovedret. Fiskefileterne har en dejlig smag citronsaft og suppleres godt af de lækre stegte grøntsager.

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g fiskefileter, fx rødspætte eller rødtunge
  • 1½ tsk friskpresset citronsaft
  • 1½ spsk vand
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 12 små stilke citronmelisse

Grøntsager

  • 25 g smør
  • 2 porrer i tynde ringe
  • ½ porre i stave
  • 2 gulerødder i tændstiktynde stave
  • 2 spsk hakkede friske citronmelisseblade
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Halver fileterne på langs. Pisk citronsaft, vand, salt og peber sammen, og hæld det over fileterne. Lad dem stå i ca. 20 min. Rul fileterne sammen omkring en kvist citronmelisse fra den spidse ende og med skindsiden indad.

Grøntsager

Smelt smørret i en stor pande. Svits heri porrer, agurk og gulerødder i ca. 1 min. Tilsæt citronmelisse. Stil fiskerullerne ned mellem grøntsagerne. Drys med salt og peber, og hæld fløden ved. Damp retten under låg og ved svag varme i ca. 10 min.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,6 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 36 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: