Fiskefilet med kulørt salat og persilledressing
45 min
•
Arbejdstid: 45 min
•

Fiskefilet er en god måde at få fisk på - her sammen med en grov og farverig vintersalat.
Ingredienser
Grønkålssalat
200 g
Perlespelt (ca. 2½ dl)
|
|
---|---|
½ liter
Grøntsagsbouillon
|
|
1
Granatæble, kernerne heraf
|
|
3
Æbler i tern, fx discovery
|
|
75 g
Finthakket grønkål
|
|
1 spsk
Friskpresset friskpresset appelsinsaft
|
|
1 spsk
Saft fra granatæble
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Persilledressing
200 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
---|---|
1 spsk
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
|
½ dl
Finthakket persille
|
|
Friskkværnet peber
|
|
½ tsk
Groft salt
|
2
Æg
|
|
---|---|
½ dl
Finthakket persille
|
|
4
Rødspættefileter
|
|
75 g
Grahamsmel
|
|
25 g
Smør
|
Tilbehør
Appelsiner i både
|
---|
Sådan gør du
Grønkålssalat
Persilledressing
Ved serveringen
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10052 kJ / 2402 kcal
Næringsindhold pr. 100g
446 kJ / 107 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 27,5 % | 7,2 g |
Kulhydrat: | 46,9 % | 12,3 g |
Fedt: | 25,6 % | 3,1 g |
Relateret video
Sådan får du kernerne ud af granatæblet
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt får kernerne ud af et granatæble.
