10055 kJ / 2403 kcal
448 kJ / 107 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 27,5 % | 7,2 g |
Kulhydrat: | 47 % | 12,4 g |
Fedt: | 25,5 % | 3,1 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt får kernerne ud af et granatæble.
Perlespelt (ca. 2½ dl)
|
200 g |
---|---|
Grøntsagsbouillon
|
½ liter |
Granatæble, kernerne heraf
|
1 |
Æbler i tern, fx discovery
|
3 |
Finthakket grønkål
|
75 g |
Friskpresset friskpresset appelsinsaft
|
1 spsk |
Saft fra granatæble
|
1 spsk |
Olivenolie
|
2 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Kvark
|
200 g |
---|---|
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
1 spsk |
Finthakket kruspersille
|
½ dl |
Friskkværnet peber
|
|
Groft salt
|
½ tsk |
Æg
|
2 |
---|---|
Finthakket kruspersille
|
½ dl |
Rødspættefileter
|
4 |
Grahamsmel
|
75 g |
Smør
|
25 g |
Appelsiner i både
|
---|