9797 kJ / 2342 kcal
468 kJ / 112 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 28 % | 7,7 g |
Kulhydrat: | 46,2 % | 12,7 g |
Fedt: | 25,8 % | 3,3 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt får kernerne ud af et granatæble.
200 g
Perlespelt (ca. 2½ dl)
|
|
---|---|
½ liter
Grøntsagsbouillon
|
|
1
Granatæble, kernerne heraf
|
|
3
Æbler i tern, fx discovery
|
|
75 g
Finthakket grønkål
|
|
1 spsk
Friskpresset friskpresset appelsinsaft
|
|
1 spsk
Saft fra granatæble
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
200 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
---|---|
1 spsk
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
|
½ dl
Finthakket persille
|
|
Friskkværnet peber
|
|
½ tsk
Groft salt
|
2
Æg
|
|
---|---|
½ dl
Finthakket persille
|
|
4
Rødspættefileter
|
|
75 g
Grahamsmel
|
|
25 g
Smør
|
Appelsiner i både
|
---|