Ca. ½ time ved 200° - traditionel ovn.
8784 kJ / 2099 kcal
199 kJ / 48 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 33,9 % | 4 g |
Kulhydrat: | 43,7 % | 5,1 g |
Fedt: | 22,4 % | 1,2 g |
500 g
Fiskefileter, fx af sej eller torsk
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
1½ liter
Vand
|
|
---|---|
1 kg
Skrællede kartofler
|
|
1
Grofthakket løg (ca. 75 g)
|
|
1 dl
Mælk
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
4 dl
Let mornaysauce
|
|
---|---|
½ tsk
Revet muskatnød
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
400 g
Optøede spinatblade
|
75 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
---|
100 g
Ærter
|
|
---|---|
100 g
Salatblade og
|
|
¼ bundt
Finthakkede forårsløg (ca. 25 g)
|
1
Citron (usprøjtet) i både
|
---|