Fisk i ovn

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(33 vurderinger)

1 timer

En lækker og nem måde at få fisk på.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g torskefilet uden ben
  • ½ tsk groft salt
  • 1 dl klippet frisk purløg

Tilbehør

  • 1 kg pillede, kogte aspargeskartofler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Del fileterne i mindre stykker og fordel dem i et smurt ovnfast fad (ca. 5 x 20 x 32 cm). Drys salt og halvdelen af den klippede purløg over fisken.

Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og gulerødder i ca. 3 min. og tilsæt salt og peber. Kom mel i en skål og rør hvid mælkesauce i lidt efter lidt. Vend de svitsede grøntsager i saucen og smag til. Fordel grøntsagsblandingen, resten af den klippede purløg, ost og rasp over fisken i nævnte rækkefølge. Bag retten midt i ovnen.

Bagetid

Ca. ½ time ved 225°.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,1 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag