Ca. ½ time ved 225° - traditionel ovn.
Du kan skifte gulerødderne ud med andre grøntsager, fx groftrevet squash eller blomkål, tomater i tern eller andre rodfrugter, fx knoldselleri, pastinak eller persillerod - eller en blanding.
11653 kJ / 2785 kcal
410 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 22,8 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 47,2 % | 11,4 g |
Fedt: | 30 % | 3,3 g |
Mere nem familievenlig aftensmad med fisk.
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
500 g
Renset torskefilet uden skind
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 dl
Klippet purløg
|
20 g
Smør
|
|
---|---|
3
Løg i tynde halve skiver (ca. 225 g)
|
|
6
Groftrevne gulerødder (ca. 450 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
3 spsk
Hvedemel
|
|
½ liter
Mælkesauce
|
|
75 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
2 spsk
Rasp
|
1 kg
Pillede, kogte aspargeskartofler
|
---|