Fisk i ovn - Opskrifter - Arla

Fisk i ovn

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(29 vurderinger)

1 timer

En lækker og nem måde at få fisk på.

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g torskefilet uden ben
  • ½ tsk groft salt
  • 1 dl klippet frisk purløg

Tilbehør

  • 1 kg pillede, kogte aspargeskartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Del fileterne i mindre stykker og fordel dem i et smurt ovnfast fad (ca. 5 x 20 x 32 cm). Drys salt og halvdelen af den klippede purløg over fisken.

Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og gulerødder i ca. 3 min. og tilsæt salt og peber. Kom mel i en skål og rør hvid mælkesauce i lidt efter lidt. Vend de svitsede grøntsager i saucen og smag til. Fordel grøntsagsblandingen, resten af den klippede purløg, ost og rasp over fisken i nævnte rækkefølge. Bag retten midt i ovnen.

Bagetid

Ca. ½ time ved 225°.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,1 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: