Fisk i ovn

Fisk i ovn

1 timer Hovedret
Fisk i ovn er en lækker og nem måde at få fisk på. Fisk i ovn er helt sin egen, men kan godt minde lidt om lasagne. Det er mange børn vilde med, så det er en rigtig familieret. Vil du have fisk i ovn til at minde endnu mere om lasagne, kan du skifte kartoflerne ud med pasta - ris er også godt. Når først fisk og grøntsager er i ovnen, er der god tid til at ryde op i køkkenet, dække bord og hygge sig.
Mere inspiration

Mere nem familievenlig aftensmad med fisk.

Velbekomme!
Tip

Du kan skifte gulerødderne ud med andre grøntsager, fx groftrevet squash eller blomkål, tomater i tern eller andre rodfrugter, fx knoldselleri, pastinak eller persillerod - eller en blanding.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2505 kJ / 2505 kcal

Næringsindhold pr. 100g

369 kJ / 88 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 26,6 % 5,8 g
Kulhydrat: 49,2 % 10,7 g
Fedt: 24,2 % 2,4 g
Relateret video
Hvordan koger man nye kartofler

Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.

Ingredienser