Karrysalat

Karrysalat

15 min Tilbehør

Karrysalat er prikken over i'et på en sildemad. Her en nem opskrift på klassisk karrysalat med æg, lidt surt, lidt salt og selvfølgelig cremefraiche. Hjemmelavet karrysalat er hurtig at røre sammen - og værdsættes af de fleste. Og så er karrysalat bare noget af det, der hører sig til på det kolde bord til mange af de danske traditionelle højtider og diverse familiesammenkomster.

Mere inspiration

Sild med karrysalat bliver endnu bedre med hjemmebagt rugbrød.

Velbekomme!
Variation

Du kan skrue op for styrken på karrysalaten ved at bruge hot karry.

Tip

Du kan gøre din karrysalat mere gul (uden at ændre smagen) ved at tilsætte 1 tsk gurkemeje.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5797 kJ / 1386 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1074 kJ / 257 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 7,6 % 4,8 g
Kulhydrat: 5,9 % 3,7 g
Fedt: 86,5 % 25,1 g
Relateret video
Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Ingredienser