

Karrysalat
45 min
Karrysalat med en intens og lækker smag af karry, passer perfekt til både æg og sild.
Ingredienser
Antal portioner
Salatsauce
-
200 g Karolines Køkken® Kvark 0,3%
-
1 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
- 1½ tsk ostindisk karry
- ½ tsk sukker
- 1 tsk groft salt
- friskkværnet peber
Fyld
- ¾ dl tørret pasta fx små sløjfer
- 1 æble i små tern, fx belle de boskoop
- 1 tsk fintrevet zittauerløg
Pynt
- hårdkogt, finthakket æg
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Salatsauce
Rør kvark og fraiche sammen. Tilsæt karry og sukker og smag til med salt og peber.
Fyld
Kom pastaen i rigeligt kogende vand tilsat salt og kog den ca. 8 min. Den skal være mør uden at virke blød. Hæld pastaen i en sigte og brus den over med koldt vand. Vend afkølet pasta, æbletern og løg i salatsaucen. Smag til.
Lad salaten stå tildækket og koldt i ca. ½ time. Rør den op inden serveringen.
Tips
Er salaten for tyk, kan den røres op med mælk. Server fx karrysalaten til marinerede sild.
Sådan koger du æg
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 2610 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 3,9 g
- Protein: 28 %
- Kulhydrat: 39 %
- Fedt: 33 %