Karrysalat

Bedømmelse

(6 vurderinger)

45 min

Karrysalat med en intens og lækker smag af karry, passer perfekt til både æg og sild.

Ingredienser

Antal portioner

Salatsauce

Fyld

  • ¾ dl tørret pasta fx små sløjfer
  • 1 æble i små tern, fx belle de boskoop
  • 1 tsk fintrevet zittauerløg

Pynt

  • hårdkogt, finthakket æg

Sådan gør du

Sådan gør du

Salatsauce

Rør kvark og fraiche sammen. Tilsæt karry og sukker og smag til med salt og peber.

Fyld

Kom pastaen i rigeligt kogende vand tilsat salt og kog den ca. 8 min. Den skal være mør uden at virke blød. Hæld pastaen i en sigte og brus den over med koldt vand. Vend afkølet pasta, æbletern og løg i salatsaucen. Smag til.

Lad salaten stå tildækket og koldt i ca. ½ time. Rør den op inden serveringen.

Tips

Er salaten for tyk, kan den røres op med mælk. Server fx karrysalaten til marinerede sild.

Sådan koger du æg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,9 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 33 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: