Karrysalat

Bedømmelse

(6 vurderinger)

45 min

Karrysalat med en intens og lækker smag af karry, passer perfekt til både æg og sild.

Ingredienser

Antal portioner

Salatsauce

Fyld

  • ¾ dl tørret pasta fx små sløjfer
  • 1 æble i små tern, fx belle de boskoop
  • 1 tsk fintrevet zittauerløg

Pynt

  • hårdkogt, finthakket æg

Sådan gør du

Sådan gør du

Salatsauce

Rør kvark og fraiche sammen. Tilsæt karry og sukker og smag til med salt og peber.

Fyld

Kom pastaen i rigeligt kogende vand tilsat salt og kog den ca. 8 min. Den skal være mør uden at virke blød. Hæld pastaen i en sigte og brus den over med koldt vand. Vend afkølet pasta, æbletern og løg i salatsaucen. Smag til.

Lad salaten stå tildækket og koldt i ca. ½ time. Rør den op inden serveringen.

Tips

Er salaten for tyk, kan den røres op med mælk. Server fx karrysalaten til marinerede sild.

Sådan koger du æg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,9 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 33 %

Print

Kilde: