Karrysalat er prikken over i'et på en sildemad. Her en nem opskrift på klassisk karrysalat med æg, revet æble og cremefraiche. Hjemmelavet karrysalat er hurtig at røre sammen - og værdsættes af de fleste.
Sild med karrysalat bliver endnu bedre med hjemmebagt rugbrød.
5714 kJ / 1366 kcal
764 kJ / 183 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,1 g |
Protein: | 14,2 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 43,5 % | 19,5 g |
Fedt: | 42,3 % | 8,7 g |
Du kan skrue op for styrken på karrysalaten ved at bruge hot karry.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.