Karrysalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

45 min

Karrysalat med en intens og lækker smag af karry, passer perfekt til både æg og sild.

Ingredienser

Antal portioner

Salatsauce

Fyld

  • ¾ dl tørret pasta fx små sløjfer
  • 1 æble i små tern, fx belle de boskoop
  • 1 tsk fintrevet zittauerløg

Pynt

  • hårdkogt, finthakket æg

Sådan gør du

Sådan gør du

Salatsauce

Rør kvark og fraiche sammen. Tilsæt karry og sukker og smag til med salt og peber.

Fyld

Kom pastaen i rigeligt kogende vand tilsat salt og kog den ca. 8 min. Den skal være mør uden at virke blød. Hæld pastaen i en sigte og brus den over med koldt vand. Vend afkølet pasta, æbletern og løg i salatsaucen. Smag til.

Lad salaten stå tildækket og koldt i ca. ½ time. Rør den op inden serveringen.

Tips

Er salaten for tyk, kan den røres op med mælk. Server fx karrysalaten til marinerede sild.

Sådan koger du æg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,9 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 33 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: