Klassisk rejecocktail

Klassisk rejecocktail

45 min Forret
Rejecocktail stammer helt tilbage fra 1960'erne, hvor opskriften kom på et løsblad fra Arla Karolines Køkken®. Da den første Arla Karolines Køkken® bog, blev husstandsomdelt i 1980, var opskriften på rejecocktail med, og den blev et kæmpe hit i Danmark. Der var næppe en familiefest, hvor der ikke blev serveret rejecocktail. Og heldigvis støder vi stadig på den mange steder rundt omkring i det danske land. Rejecocktail er virkelig en ægte dansk klassiker.
Mere inspiration

Hjemmebagte flute gør den klassiske rejecocktail endnu mere lækker.

Flutes
60+ min
Flutes
(78)
Velbekomme!
Tip

Du kan erstatte hjertesalat med fintstrimlet grøn salat. Læg i stedet salaten i bunden af glassene og anret rejecocktailen ovenpå.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6023 kJ / 1439 kcal

Næringsindhold pr. 100g

569 kJ / 136 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 21,7 % 7,3 g
Kulhydrat: 36 % 12,1 g
Fedt: 42,3 % 6,5 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum. 

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise