Klassisk rejecocktail

Klassisk rejecocktail

45 min Forret

Rejecocktail er fra den første Karolines Køkken bog, der blev husstandsomdelt i 1980, hvor denne opskrift på rejecocktail blev et kæmpe hit i Danmark. Der var næppe en familiefest, hvor der ikke blev serveret rejecocktail. Og heldigvis støder vi stadig på den mange steder rundt omkring i det danske land. Rejecocktail er i sandhed en ægte dansk klassiker.

Mere inspiration

Hjemmebagte flute gør den klassiske rejecocktail endnu mere lækker.

Velbekomme!
Tip

Du kan erstatte hjertesalat med fintstrimlet grøn salat. Læg i stedet salaten i bunden af glassene og anret rejecocktailen ovenpå.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6023 kJ / 1439 kcal

Næringsindhold pr. 100g

569 kJ / 136 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 21,7 % 7,3 g
Kulhydrat: 36 % 12,1 g
Fedt: 42,3 % 6,5 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum. 

Ingredienser