Klassisk rejecocktail

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(47 vurderinger)

45 min

Rejecocktailen er fra den første Karolines Køkken bog, der blev husstandsomdelt (1980). Retten blev et kæmpe hit i Danmark i 80'erne.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • blade af julesalat

Tilbehør

  • 200 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend forsigtigt cremefraichen sammen med citronsaft, sukker, salt, løg, tomatketchup og HP sauce. Pisk fløden til flødeskum og vend det i cremefraichen. Skær julesalaten i strimler og bland dem i dressingen sammen med rejerne. Stil rejecocktailen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til. Fordel rejecocktailen i 8 portionsglas, pynt med julesalat og server med flutes.

Tip

Du kan erstatte julesalat med fintstrimlet grøn salat. Læg i stedet salaten i bunden af glassene og anret rejecocktailen ovenpå.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,5 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 53 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: