Klassisk rejecocktail

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(72 vurderinger)

45 min

Rejecocktailen er fra den første Karolines Køkken bog, der blev husstandsomdelt (1980). Retten blev et kæmpe hit i Danmark i 80'erne.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

  • 125 g blade af julesalat
  • 300 g pillede, kogte rejer

Pynt

  • blade af julesalat

Tilbehør

  • 200 g flutes

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

  1. Vend forsigtigt cremefraichen sammen med citronsaft, sukker, salt, løg, tomatketchup og HP sauce.
  2. Pisk fløden til flødeskum og vend det i cremefraichen.

Anretning

  1. Skær julesalaten i strimler og bland dem i dressingen sammen med rejerne.
  2. Stil rejecocktailen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.
  3. Smag til. Fordel rejecocktailen i 8 portionsglas.
  4. Pynt med julesalat og server med flutes.

Tip

Du kan erstatte julesalat med fintstrimlet grøn salat. Læg i stedet salaten i bunden af glassene og anret rejecocktailen ovenpå.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,5 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 53 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag