Klassisk rejecocktail

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(53 vurderinger)

45 min

Rejecocktailen er fra den første Karolines Køkken bog, der blev husstandsomdelt (1980). Retten blev et kæmpe hit i Danmark i 80'erne.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • blade af julesalat

Tilbehør

  • 200 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend forsigtigt cremefraichen sammen med citronsaft, sukker, salt, løg, tomatketchup og HP sauce. Pisk fløden til flødeskum og vend det i cremefraichen. Skær julesalaten i strimler og bland dem i dressingen sammen med rejerne. Stil rejecocktailen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til. Fordel rejecocktailen i 8 portionsglas, pynt med julesalat og server med flutes.

Tip

Du kan erstatte julesalat med fintstrimlet grøn salat. Læg i stedet salaten i bunden af glassene og anret rejecocktailen ovenpå.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,5 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: