Rejecocktail er fra den første Karolines Køkken bog, der blev husstandsomdelt i 1980, hvor denne opskrift på rejecocktail blev et kæmpe hit i Danmark. Der var næppe en familiefest, hvor der ikke blev serveret rejecocktail. Og heldigvis støder vi stadig på den mange steder rundt omkring i det danske land. Rejecocktail er i sandhed en ægte dansk klassiker.
Hjemmebagte flute gør den klassiske rejecocktail endnu mere lækker.
Du kan erstatte hjertesalat med fintstrimlet grøn salat. Læg i stedet salaten i bunden af glassene og anret rejecocktailen ovenpå.
6023 kJ / 1439 kcal
569 kJ / 136 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 21,7 % | 7,3 g |
Kulhydrat: | 36 % | 12,1 g |
Fedt: | 42,3 % | 6,5 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.