Hvis ikke din ovn er så stor, kan du i stedet bage de 4 flutes fordelt på 2 bageplader og bage øverst og nederst i ovnen ved henholdsvis 200° og 225° - varmluft. Så undgår du at de 4 flutes bager sammen.
Du kan også ælte dejen til de hjemmelavede flutes i hånden. Slå dejen godt sammen med en grydeske, i en stor skål, uden du har fingrene i dejen. Stil den til hævning i køleskabet i 12-24 timer. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den rigtig godt igennem. Det kan være nødvendigt at tilsætte ekstra mel, når du håndælter, men vent til 2. dagen og tilsæt så lidt ekstra mel som muligt, så dejen ikke bliver for tung.
8720 kJ / 2084 kcal
855 kJ / 204 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 10,2 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 84,9 % | 42,7 g |
Fedt: | 4,9 % | 1,1 g |
Vil du bage nogle grovere flutes, har du en opskrift her.