Flutes
60+ min

Flutes

Disse lækre flutes er det perfekte tilbehør til maden. Prøv opskriften og bag en lækker og luftig flutes, som også kan bruges til madpakken eller morgenmaden!
Fryseegnet
Bedømmelse (45 vurderinger)

Min bedømmelse:

Flutes

Disse lækre flutes er det perfekte tilbehør til maden. Prøv opskriften og bag en lækker og luftig flutes, som også kan bruges til madpakken eller morgenmaden!

4 brød pr. portion

Antal portioner

Pensling

  • vand

Fremgangsmåde:

Smelt smørret i en gryde og tilsæt vandet. Hæld blandingen i en skål og tilsæt ymer. Rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt hvedemel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time.

Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Form dejen til 4 flutes (ca. 35 cm lange). Læg dem på plader med bagepapir. Lad de 4 flutes efterhæve tildækket i ca. ½ time. Pensl med vand og rids dem på langs. Bag de 4 flutes midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 250°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,2 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 75 %
  • Fedt: 13 %
Print