Behold skrællen på dit græskar. Det smager lækkert og giver en rigtig flot farve. Du kan bruge alle slags græskar eller andre grøntsager som f.eks. rødbede, gulerod og blomkål Du kan bruge valnød, pecannød eller mandel i stedet for et stykke hokkaidoskal som "stilk".
Er dine børn ikke så vilde med stykker af revet grønt i bagværk? Så prøv at blende grøntsagerne i stedet for. Grøntpuré giver både en flot farve, god smag og masser fugt til dig bagværk, hvilket er specielt godt til madpakken.
12528 kJ / 2994 kcal
985 kJ / 235 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 12,2 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 70,2 % | 40,7 g |
Fedt: | 17,6 % | 4,7 g |
Halloween er hyggeligt uhyggeligt og her er mere inspiration.
"Vi synes græskar er helt fantastiske, fordi man kan udnytte det hele. Man kan bruge græskarkødet i boller, riste kernerne og skære flotte græskar-lygter. Det er sjovt for børn at være med til".