Snobrød

Snobrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(360 vurderinger)

60+ min

Det er et sikkert hit blandt børn i alle aldre at bage snobrød over gløderne på et bål. Du kan undlade skinke og ost i din snobrødsdej, hvis du foretrækker den enkle udgave.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

6 stk. pr. portion

Antal portioner

Dej

  • 25 g smør
  • ¼ liter mælk
  • 25 g gær
  • 2 tsk sukker
  • ¾ tsk groft salt
  • 400 g hvedemel (ca. 6¾ dl)
  • 6 tynde skiver kogte skinker
  • 200 g Riberhus® ML 16 (30+) eller anden mellemlagret ost

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

Snobrødsdej

  1. Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og rør gæren ud heri.
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
  3. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 6 stykker og tril hvert stykke ca. 40 cm langt.
  4. Rul en skive skinke om hver pind og sno et stykke dej udenom (sørg for det sidder godt fast). Bag snobrødene over bålets gløder i ca. 10 min. eller til brødene er gennembagte og gyldne.
  5. Skær osten i stave på tykkelse med pindene.

Tag forsigtigt de bagte snobrød af pindene og fyld osten i hullerne.

Tip

Husk at klargøre 6 lange pinde til snobrød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8540 kJ / 2041 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,5 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 69 %
  • Fedt: 16 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag