Du kan lave din egen marmelade til pandekagerne - uhm.....
Denne opskrift er udviklet specifikt til bålpandekager. Konsistensen på dejen er lidt tykkere end normalt, hvilket gør dejen lettere at styre på bålpanderne. Dejen smager også skønt , når du brugen den til almindelige pandekager, og så kan du med fordel tilsætte en ½ dl ekstra mælk, så dejen bliver en anelse tyndere.
7927 kJ / 1895 kcal
806 kJ / 193 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 9,9 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 61,6 % | 29,2 g |
Fedt: | 28,5 % | 6,2 g |
Børn kan opleve stor succes og stolthed ved selv at gå i køkkenet – og her er pandekager oplagt https://www.arla.dk/madlojer/#pandekager Se med når Albert og Frida viser, hvordan pandekager bliver til en hyggelig aktivitet – ude såvel som inde. Laver I pandekagerne over bål, bør en forælder hjælpe til.