Hindbærmarmelade
10 min
•
Meget hurtig og nem hindbærmarmelade med chiafrø, der er med til at tykne marmeladen. Nyd den som topping på fx yoghurt eller grød, som tilbehør til pandekager og æbleskiver eller på et godt stykke brød. Hjemmelavet hindbærmarmelade er godt til både morgenmad, brunch og mellemmåltid.
Ingredienser
Hindbærmarmelade
225 g
Frosne hindbær
|
|
---|---|
2½ spsk
Sukker
|
|
2 spsk
Chiafrø
|
Sådan gør du
Hindbærmarmelade
Du kan lave marmeladen med alle slags bær eller en blanding af forskellige. Der er dog forskel på, hvor søde de forskellige bær er, så husk at smage marmeladen til. Sukker kan erstattes af honning.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
1143 kJ / 273 kcal
Næringsindhold pr. 100g
413 kJ / 99 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5,9 g |
Protein: | 9,7 % | 2,3 g |
Kulhydrat: | 62,5 % | 15,2 g |
Fedt: | 27,8 % | 3,1 g |