Grøn tomatmarmelade

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Sur-sød tomatmarmelade lavet på grønne tomater. Smagen minder lidt om stikkelsbær og passer godt til både ostebordet og stegt kød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Ca. ½ liter

Antal portioner

  • 8 grønne tomater i små tern
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk citronskal (usprøjtet)
  • 1 stjerneanis
  • 250 g syltesukker

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom tomaterne i en gryde sammen med citronsaft, citronskal og stjerneanis og bring det i kog. Kog tomaterne ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Rør i blandingen en gang imellem.

Tilsæt sukkeret, rør rundt og lad marmeladen koge uden låg i ca. 3 min. Hæld marmeladen på et skoldet glas og lad det køle af. Opbevar marmeladen på køl. Server fx til ost.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,2 g
  • Protein: 1 %
  • Kulhydrat: 98 %
  • Fedt: 1 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag