Grøn tomatmarmelade

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Sur-sød tomatmarmelade lavet på grønne tomater. Smagen minder lidt om stikkelsbær og passer godt til både ostebordet og stegt kød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Ca. ½ liter

Antal portioner

  • 8 grønne tomater i små tern
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk citronskal (usprøjtet)
  • 1 stjerneanis
  • 250 g sukker

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom tomaterne i en gryde sammen med citronsaft, citronskal og stjerneanis og bring det i kog. Kog tomaterne ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Rør i blandingen en gang imellem.

Tilsæt sukkeret, rør rundt og lad marmeladen koge uden låg i ca. 3 min. Hæld marmeladen på et skoldet glas og lad det køle af. Opbevar marmeladen på køl. Server fx til ost.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,2 g
  • Protein: 1 %
  • Kulhydrat: 98 %
  • Fedt: 1 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag