Ny

Tomatmarmelade

60+ min Tilbehør

En skøn syrlig-sød tomatmarmelade. Kogt godt ind, så konsistensen bliver sirupsagtig, lidt a la en tyk chutney. Tomatmarmelade passer perfekt til modnet gul ost eller til blå- og hvidskimmelost. Du kan også bruge tomatmarmeladen som tilbehør til fx karryretter, hvor du ellers ville bruge mangochutney. Tomatmarmeladen kan tilberedes af både røde og grønne tomater.

Tomatmarmelade
Mere inspiration

Vi har også en opskrift på en lynhurtig grøn tomatmarmelade. Ikke så sirupsagtig, men også skøn.

Velbekomme!
Variation

Du kan tilberede tomatmarmeladen af grønne tomater. Eller brug en blanding af røde og grønne, hvis du har et drivhus, der skal tømmes sidst på sæsonen.

Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser