Hindbærsnitter (som mormor lavede dem)

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(589 vurderinger)

60+ min

Jo, jo, det kan sagtens lade sig gøre at bage dem selv, og det bliver de ikke ringere af! Så ved du, at de smager af smør.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 stk

  • 200 g smør
  • 350 g hvedemel (ca. 6 dl)
  • 150 g flormelis (ca. 3 dl)
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 1 æg

Glasur

  • 200 g flormelis (ca. 4 dl)
  • 2 spsk vand
  • 1½ dl hindbærmarmelade

Pynt

  • friske hindbær eller krymmel

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt flormelis og vaniljesukker og saml hurtigt dejen med ægget. Stil dejen tildækket i køleskabet i ca. 1 time.

Del dejen i 2 portioner. Rul hver portion ud til en firkant (ca. 20 x 30 cm). Del igen dejen på langs og bag de 4 dejplader på en plade med bagepapir, til de er gyldne. Lad kagerne køle helt af på en bagerist.

Glasur

Rør glasuren sammen.

Smør marmeladen på 2 af kagerne og glasuren på de andre 2. Læg dem sammen med glasuren opad. Skær kagerne i 5-6 cm hindbærsnitter.

Bagetid

20-25 min. ved 175°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 19430 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

Den søde vin moscato d'asti fra Norditalien er perfekt til de lækre snitter Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til rabarber

Andre gode forslag