Hindbærsnitter (som mormor lavede dem)

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(651 vurderinger)

60+ min

Jo, jo, det kan sagtens lade sig gøre at bage dem selv, og det bliver de ikke ringere af! Så ved du, at de smager af smør.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 stk

  • 200 g smør
  • 350 g hvedemel (ca. 6 dl)
  • 150 g flormelis (ca. 3 dl)
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 1 æg

Glasur

  • 200 g flormelis (ca. 4 dl)
  • 2 spsk vand
  • 1½ dl hindbærmarmelade

Pynt

  • friske hindbær eller krymmel

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt flormelis og vaniljesukker og saml hurtigt dejen med ægget. Stil dejen tildækket i køleskabet i ca. 1 time.

Del dejen i 2 portioner. Rul hver portion ud til en firkant (ca. 20 x 30 cm). Del igen dejen på langs og bag de 4 dejplader på en plade med bagepapir, til de er gyldne. Lad kagerne køle helt af på en bagerist.

Glasur

Rør glasuren sammen.

Smør marmeladen på 2 af kagerne og glasuren på de andre 2. Læg dem sammen med glasuren opad. Skær kagerne i 5-6 cm hindbærsnitter.

Bagetid

20-25 min. ved 175°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 19430 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 35 %

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

Den søde vin moscato d'asti fra Norditalien er perfekt til de lækre snitter Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til rabarber

Andre gode forslag