Gåsebryst

Gåsebryst

60+ min

Flødeskumskagen gåsebryst er en klassisk konditorkage. Du har sikkert set gåsebryst hos bageren, men har du prøvet at lave kagen selv? Det er bestemt besværet værd!

Velbekomme!
Tip

Køb evt. marcipanen udrullet. 1 'marcipanlåg' (ca. 38 cm i diameter) passer til denne opskrift.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

21584 kJ / 5159 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1165 kJ / 278 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 7,6 % 5,2 g
Kulhydrat: 37,7 % 25,8 g
Fedt: 54,7 % 17,2 g
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Ingredienser