Små havregrynskager med flødeskum

Små havregrynskager med flødeskum

60+ min
Hjemmelavede havregrynskager tager kegler - og disse små havregrynskager med flødeskum er både dekorative og meget velsmagende. Måske synes du faktisk at det nærmere er havregrynssmåkager, fordi de er alt for små? Men så er det helt i orden at spise to... Havregrynskagerne kan bages i forvejen og ligge klar i kagedåsen til at blive lagt sammen med et fyld af flødeskum. Disse havregrynskager er lagt sammen om flødeskum med et syrligt pift af appelsinskal og - saft.
Mere inspiration

Har du lyst til flere kager - næsten som bageren laver dem?

Gåsebryst
60+ min
Gåsebryst
(11)
Velbekomme!
Tips

Du kan lave det flødeskumsfyld du bedst kan lide. Bland fx friske hindbær og vaniljekorn i - eller prøv med fintrevet chokolade. Havregrynskagerne kan holde sig sprøde i en tæt dåse nogle dage.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11491 kJ / 2746 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1762 kJ / 421 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 3,6 % 3,7 g
Kulhydrat: 34,2 % 35,4 g
Fedt: 62,2 % 29,6 g
Relateret video
Sådan skærer du appelsinfileter

Appelsinfileter er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt skærer appelsinfileter.

Ingredienser