Hjemmelavede havregrynskager tager kegler - og disse små havregrynskager med flødeskum er både dekorative og meget velsmagende. Måske synes du faktisk at det nærmere er havregrynssmåkager, fordi de er alt for små? Men så er det helt i orden at spise to... Havregrynskagerne kan bages i forvejen og ligge klar i kagedåsen til at blive lagt sammen med et fyld af flødeskum. Disse havregrynskager er lagt sammen om flødeskum med et syrligt pift af appelsinskal og - saft.
Har du lyst til flere kager - næsten som bageren laver dem?
Du kan lave det flødeskumsfyld du bedst kan lide. Bland fx friske hindbær og vaniljekorn i - eller prøv med fintrevet chokolade. Havregrynskagerne kan holde sig sprøde i en tæt dåse nogle dage.
11491 kJ / 2746 kcal
1762 kJ / 421 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 3,6 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 34,2 % | 35,4 g |
Fedt: | 62,2 % | 29,6 g |
Appelsinfileter er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt skærer appelsinfileter.