20-25 min. ved 200° - traditionel ovn.
Ca. 20 min. ved 125° - varmluft.
Lagkagen kan fryses uden glasur og pynt.
28398 kJ / 6787 kcal
1161 kJ / 277 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 8,4 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 46,4 % | 31,7 g |
Fedt: | 45,2 % | 14,2 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
2 blade
Husblas
|
|
---|---|
1
Vaniljestang
|
|
4 dl
Mælk
|
|
2
Æg
|
|
1
Æggeblomme
|
|
4 spsk
Sukker
|
|
4 spsk
Hvedemel
|
|
½ liter
Piskefløde
|
4
Æg
|
|
---|---|
150 g
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
|
150 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
1
Æggehvide
|
|
---|---|
125 g
Mandler
|
|
3 spsk
Sukker
|
100 g
Hindbær
|
|
---|---|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
150 g
Flormelis (ca. 3 dl)
|
|
---|---|
1½ spsk
Kakaopulver
|
|
2½ spsk
Vand
|
250 g
Marcipan
|
---|
Friske hindbær
|
|
---|---|
Frysetørrede hindbær
|