Lagkagen kan fryses uden glasur og pynt.
29226 kJ / 6985 kcal
1194 kJ / 285 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 8,2 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 45,1 % | 31,7 g |
Fedt: | 46,7 % | 15,1 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
Husblas
|
2 blade |
---|---|
Vaniljestang
|
1 |
Sødmælk
|
4 dl |
Æg
|
2 |
Æggeblomme
|
1 |
Sukker
|
4 spsk |
Hvedemel
|
4 spsk |
½ liter |
Æg
|
4 |
---|---|
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
150 g |
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
150 g |
Bagepulver
|
1 tsk |
Æggehvide
|
1 |
---|---|
Mandler
|
125 g |
Sukker
|
3 spsk |
Hindbær
|
100 g |
---|---|
Sukker (ca. 1 dl)
|
85 g |
Flormelis (ca. 3 dl)
|
150 g |
---|---|
Kakaopulver
|
1½ spsk |
Vand
|
2½ spsk |
Marcipan
|
250 g |
---|
Friske hindbær
|
|
---|---|
Frysetørrede hindbær
|