Lagkagen er velegnet at lægge sammen nogle timer, før den serveres. Den kan endog lægges sammen dagen før servering, men vent da med at sprøjte flødeskumskanten på.
13953 kJ / 3335 kcal
992 kJ / 237 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 5,6 % | 3,3 g |
Kulhydrat: | 43,1 % | 25,2 g |
Fedt: | 51,3 % | 13,8 g |
2 dl
Mælk
|
|
---|---|
1
Æg
|
|
2 spsk
Sukker
|
|
1 spsk
Hvedemel eller majsstivelse
|
|
1
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
1 blad
Husblas
|
|
---|---|
200 g
Frosne hindbær
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 spsk
Sukker
|
½ liter
Piskefløde
|
---|
3
Tykke lyse lagkagebunde
|
---|
100 g
Flormelis
|
|
---|---|
1½ spsk
Vand
|
Friske blandede bær, fx jordbær, hindbær og ribs
|
---|