Kan du lide frugt i lagkage, kan du prøve denne opskrift.
Lagkagen er velegnet at lægge sammen nogle timer, før den serveres. Den kan endog lægges sammen dagen før servering, men vent da med at sprøjte flødeskumskanten på.
14323 kJ / 3423 kcal
1019 kJ / 243 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 5,5 % | 3,3 g |
Kulhydrat: | 42 % | 25,2 g |
Fedt: | 52,5 % | 14,5 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
Mælk
|
2 dl |
---|---|
Æg
|
1 |
Sukker
|
2 spsk |
Hvedemel eller majsstivelse
|
1 spsk |
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
1 |
Husblas
|
1 blad |
---|---|
Frosne hindbær
|
200 g |
Friskpresset citronsaft
|
2 spsk |
Sukker
|
1 spsk |
Tykke lyse lagkagebunde
|
3 |
---|
Flormelis
|
100 g |
---|---|
Vand
|
1½ spsk |
Friske blandede bær, fx jordbær, hindbær og ribs
|
---|