Sirupslagkage
1 time 5 min
Fryseegnet
•
En rigtig retro-kage, der smager af varme krydderier og hygge med mormor og farmor....den skal ungerne da også smage nu om dage.
Ingredienser
Sirupsbunde
100 g
Blødt smør
|
|
---|---|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
2
Æg
|
|
1 dl
Mørk sirup
|
|
225 g
Hvedemel (ca. 3¾ dl)
|
|
2 tsk
Stødt kanel
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
2 dl
Mælk
|
Flødeostefyld
300 g
Flødeost
|
|
---|---|
75 g
Flormelis (ca. 1½ dl)
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Friskpresset friskpresset citronsaft
|
Pynt:
Strimler af citronskal (usprøjtet)
|
---|
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 50 min. ved 175°.
Sirupsbunde
Flødeostefyld
Du kan fryse bundene.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
15774 kJ / 3770 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1217 kJ / 291 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 5,9 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 53,8 % | 38,6 g |
Fedt: | 40,3 % | 13,2 g |