Sirupslagkage
1 time 5 min
Fryseegnet
•
En rigtig retro-kage, der smager af varme krydderier og hygge med mormor og farmor....den skal ungerne da også smage nu om dage.
Ingredienser
Sirupsbunde
|
100 g
Blødt smør
|
|
|---|---|
|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
|
2
Æg
|
|
|
1 dl
Mørk sirup
|
|
|
225 g
Hvedemel (ca. 3¾ dl)
|
|
|
2 tsk
Stødt kanel
|
|
|
1 tsk
Stødt kardemomme
|
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
|
2 dl
Mælk
|
Flødeostefyld
|
300 g
Flødeost
|
|
|---|---|
|
75 g
Flormelis (ca. 1½ dl)
|
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
|
1 spsk
Friskpresset friskpresset citronsaft
|
Pynt:
|
Strimler af citronskal (usprøjtet)
|
|---|
Sådan gør du
Sirupsbunde
Flødeostefyld
Bagetid
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan fryse bundene.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1216 kJ / 291 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 0,8 g |
| Protein: | 4,2 g |
| Fedt: | 13,2 g |
| Kulhydrat: | 38,6 g |