Kan man få for mange lagkager med flødeskum og frugt - nej vel?
Du kan fryse bundene.
I stedet for nektariner kan du bruge anden frugt. Fx ferskner, bananer, abrikoser eller ananas. I en snæver vending kan du også bruge frugt fra dåse. Prøv en voksen version med mandler og cognac: Rist 100 g mandelflager. Pisk ½ liter fløde med 4 spsk flormelis og 2 spsk cognac og bland ¾ af de ristede mandler heri. Fordel fyldet mellem bundene (dryp gerne bundene med appelsinsaft), afslut med et lag mandel-flødeskum og pynt med de sidste mandler. Lad lagkagen trække i køleskabet ca. 1 time før serveringen.
22049 kJ / 5270 kcal
1226 kJ / 293 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 4,8 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 41,6 % | 30 g |
Fedt: | 53,6 % | 17,7 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.