Lagkage med hjemmebagte kakaobunde er virkelig nem at lave og smager rigtig dejligt. Lagkagebundene er bagt med kakao og understreger den fine smag af chokolade og pynter gevaldigt. De friske nektaringer giver en frisk og saftig smag til lagkagen med chokolade og kakaobunde. Denne lagkage vil glæde både børn og voksne og lyser op på kagebordet.
Kan man få for mange lagkager med flødeskum og frugt - nej vel?
Du kan fryse bundene.
I stedet for nektariner kan du bruge anden frugt. Fx ferskner, bananer, abrikoser eller ananas. I en snæver vending kan du også bruge frugt fra dåse. Prøv en voksen version med mandler og cognac: Rist 100 g mandelflager. Pisk ½ liter fløde med 4 spsk flormelis og 2 spsk cognac og bland ¾ af de ristede mandler heri. Fordel fyldet mellem bundene (dryp gerne bundene med appelsinsaft), afslut med et lag mandel-flødeskum og pynt med de sidste mandler. Lad lagkagen trække i køleskabet ca. 1 time før serveringen.
22531 kJ / 5385 kcal
1073 kJ / 256 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 5,2 % | 3,3 g |
Kulhydrat: | 42,3 % | 26,7 g |
Fedt: | 52,5 % | 15,3 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.