Ca. 50 min. ved 175° - traditionel ovn.
Anvend hindbær, brombær eller andre friske bær alt efter sæson.
Skub forsigtigt dejen ud mod siden med bagsiden af en ske, så der en lille fordybning i midten - på den måde undgår du at kagen hvælver på midten, når den er bagt.
26368 kJ / 6302 kcal
1046 kJ / 250 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 6,6 % | 4,1 g |
Kulhydrat: | 44,9 % | 27,6 g |
Fedt: | 48,5 % | 13,7 g |
Skal fødselsdagen fejres med flotte tal - så får du opskriften her.
Sukker (ca. 3½ dl)
|
300 g |
---|---|
Blødt smør i mindre stykker
|
125 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Æg
|
2 |
Hvedemel (ca. 5 dl)
|
300 g |
Kakaopulver
|
4 spsk |
Natron
|
1 tsk |
Kærnemælk
|
2½ dl |
Hvidvinseddike
|
1 spsk |
Vaniljestænger
|
2 |
---|---|
Flormelis
|
3 spsk |
Kvark
|
2½ dl |
Piskefløde
|
½ liter |
Grofthakket mørk chokolade
|
100 g |
Friske jordbær
|
500 g |
---|---|
Spiselige blomster eller citronmelisseblade
|
|
Fødselsdagsflag
|