Talkage

Talkage

60+ min
Fryseegnet
Talkager er festlige at servere til fødselsdag, bryllupsdag eller fx en barnedåb eller konfirmation, hvor tallene kan erstattes af bogstaver for barnets navn. Denne talkage består af en klassisk brownie med lys chokoladecreme. Talkagen kan pyntes med friske bær, slik, spiselige blomster eller andet kagepynt - kun fantasien sætter grænser...
Mere inspiration

Også en overdådig kage, der imponerer på en festlig dag.

Fødselsdagskage
60+ min
Fødselsdagskage
(76)
Velbekomme!
Bemærk

Mængde: Hele brownien skåret ud i stykker á 5 x 5 cm giver ca. 40 stykker kage. Antal kagestykker i talkagen afhænger af, hvilke tal du skærer ud. Eksempelvis er der flere stykker kage på tallet 88 end på tallet 11. Den resterende mængde brownie (det du skærer fra, når du skærer tallene ud) kan skæres op i reelle stykker, toppes med chokoladecreme og serveres ved siden af talkagen.

Frysetip

Browniebunden kan fryses og dermed laves i god tid. Frys bunden hel og skær tallene ud af den letfrosne bund. Rester af chokoladecreme kan også fryses. Tø chokoladecremen op ved stuetemperatur - den bliver hård i køleskabet. Du kan også fryse rester af brownie med chokoladecreme på.

Tip

Find flere tips til at pynte din talkage og print skabeloner til tallene her

Brug en rest

Der vil altid være rester af kage, efter du har skåret tallene ud. Mange af resterne kan du som sagt skære i reelle stykker, som du kan sprøjte op med resten af chokoladecremen og servere sammen med talkagen. En anden måde at få brugt kageresterne på er at lave romkugler – det er altid et hit, især hos de små!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

15001 kJ / 15001 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1987 kJ / 475 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 126,4000015258789 % 4 g
Kulhydrat: 1425,5999755859375 % 45,1 g
Fedt: 983,2000122070312 % 31,1 g
Relateret video
Talkage med brownie og flødebolleskum

Talkager kan laves på mange forskellige måder. Se her hvordan du laver en browniebund med flødebolleskum.

Ingredienser